spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

NJORD Biennale // SPEJLINGER

Afholdt event

NJORD Biennale // SPEJLINGER

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

27 jan 2018 kl. 19:30 - 23:00

Beskrivelse

I 2016 lykkedes det NJORD Biennale at bringe det verdensberømte, finske Avanti! Chamber Orchestra til Danmark for første gang nogensinde. Samarbejdet er fortsat, og i år afslutter Avanti! NJORD - denne gang med et indadskuende, kontemplativt program, inspireret af både naturen og af digte, hvor den menneskelige eksistens spejles i naturen.

På studiescenen er også den danske cellist Jakob Kullberg og den norske sopran Caroline Wettergreen - begge unge musikere, som hyldes og nydes over alt i verden for deres virtuositet og stilistisk bredtfavnende tilgang til musikken.

Programmet sætter festivalkomponist Anna Thorvaldsdottir ind i en historisk kontekst med musik af Kaija Saariaho og György Ligeti samt en anden gren på Ligeti-stammen; Hans Abrahamsen, hvis værk To Inger Christensen sange denne aften får sin danske førsteopførelse med Caroline Wettergreen som solist.

Efter koncerten inviterer NJORD Biennale på et glas ved årets afslutningsreception i KoncertKirken, hvor også aftenens Late Night-koncert finder sted.
Inden Late night-koncerten interviewer kulturforsker Torben Sangild Anna Thorvaldsdottir om komposition, visualitet og æstetik i relation til en række af hendes værker, som efterfølgende kan opleves live.

NJORDs sidste Late Night-koncert er resultatet af et helt nyt samarbejde mellem Anna Thorvaldsdottir og Copenhagen Piano Quartet. Thorvaldsdottir har kurateret og iscenesat et helt koncertprogram med egne værker til den unge, prisvindende kvartet, som inviterer publikum ind i et tyst, meditativt skabelses- og opførelsesrum i en poetisk leg med klange, strukturer, visuals og musikernes åndedrag.

Koncerten byder bl.a. på værket Trajectories for pianist og visuals, skabt i samarbejde med kunstneren Sigurður Guðjónsson, og uropførelsen af Thorvaldsdottirs helt nye værk Spectra, som er skrevet til Copenhagen Piano Quartet og bestilt af NJORD.

Aftenens program

 • 19.30 SPEJLINGER v. Avanti! Chamber Orchestra, Jakob Kullberg (cello), Caroline Wettergreen (sopran), Clément Mao-Takacs (dir.)
 • 21.15 Afslutningsreception i KoncertKirken
 • 21.30 Artist talk v. Anna Thorvaldsdottir & Torben Sangild
 • 21.45 Late Night III: Trajectories v. Copenhagen Piano Quartet

Arrangør

NJORD er Københavns vinterfestival for ny, nordisk kunstmusik. NJORD samler komponister, musikere, visuelle kunstnere, digtere, instruktører i nordiske samarbejder og tværkunstneriske projekter.

NJORD finder sted fra den 3. - 4. september 2021

NJORD 2021 er muliggjort med støtte fra og i samarbejde med: Aage og Johanne Louis-Hansens Fond // A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal // Augustinus Fonden // Beckett Fonden // Det Obelske Familiefond // Knud Højgaards Fond // Københavns Kommune // Politiken Fon­den //Solist­foreningen af 1921 // Statens Kunstfond // William Demant Fonden // Nordatlantens Brygge //  Cph Light Festival // Cph Volunteers // DR P2

Projektet er støttet af KODA Kultur // with support from KODA Culture.  

Lokation

Studiescenen / DKDM, Rosenørns Allé 22, 1970 Frederiksberg C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .