NJYD & AKSIOM

eventet sluttede

NJYD & AKSIOM

Billetter fra DKK 80,00

Sted

Dato

10 jun 2019 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

BEMÆRK: Denne dagsbillet giver også adgang til overrækkelsen af PELLEPRISEN i Koncertkirken kl. 18.45, EKKOZONE i Koncertkirken kl. 20.00 og ARCHIVES OF EMOTIONS AND EXPERIENCES DEL 1/2 i Litteraturhaus kl. 21.30.

Du kan også købe partoutkort til hele KLANG-festivalen

Nynnen og nusseri, småsang og småting – Singsongs and Nitpickings er titlen på koncerten.
Poleukhinas fint-registrerende lydverden inviterer lytteren til at gå på opdagelse med høre-mikroskop i et univers af sarte, nuancerede klange. I Rykovas Quest er lytteren også inviteret med på en lytteoplevelse, men en, der er ny hver gang. Partituret er grafisk, instrumentationen åben. Whites efterhånden kendte (berygtede?) værk bygger på små ændringer, der gør en tydelig klanglig forskel. Hos Sciarrino er de klanglige detaljer flyvende, lette og fine, og musikken glider forsigtigt afsted som om den er næsten uden for hørevidde. Koncertens uropførelse er af Martin Rane Bauck, der er en af medstifterne af ensemble Aksiom, der er den ene del af denne dansk/norske musikforbrødring sammen med NJYD fra Danmark.

Program

Marina Poleukhina: In its own tempo 
Elena Rykova: Quest # (2013)
John White: Drinking and hooting machine
Martin Rane Bauck: Nyt værk (2019)
Salvatore Sciarrino: Trio No. 2 (1987)


Medvirkende

NJYD Quartet

Aksiom Ensemble for New Music


KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik, ny partiturmusik og kunstmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. I 2019 fejrer KLANG 10-års jubilæum med et koncert- og eventprogram med fokus på bl.a. nyskrevet opera, international kammermusik i verdensklasse og musik for børn og unge!

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival 30. maj – 10. juni 2019

Facebook @cphavantgardemusicfestival / Instagram @klang_festival

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .