No Time To Die - “Update now”

Bogyden 12, 5610 Assens
31 mar 2020 kl. 18:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 495,00
Billetter DKK 495,00

Mads Blærerøv, Danmark største gentleman og ”blærerøv”, vil give dig en malende beskrivelse om, hvordan en gentleman i virkeligheden ”lægger den ene skønhed efter den anden ned”. En opdatering du måske efterfølgende kan bringe på bane, når du har set No Time To Die og skal en tur i byen?

Hvad er en James Bond film uden en bil? Ja, det kan man ikke rigtig forestille sig, og det er i vores verden overhovedet ikke er en mulighed. Derfor skal du også opdateres med lidt historier om nogle af James Bonds mange biler. Når du efterfølgende sammen med kammeraterne skal se ”No Time To Die”, kan du fortælle hvorfor James Bonds kører i Aston Martin DB 5.

James Bond er verdens mest kendte agent, og han opererer i hele verden og kan selv det mest umulige. Er det muligt i nutidens verden? Det skal du naturligvis opdateres på af en person, som i virkelighedens verden har prøvet det meste. Vi har fået en tidligere elitesoldat til at fortælle lidt om de forskellige våben der optræder i James Bond. Hvordan virker de i virkeligheden og hvad er de foretrukne våben til forskellige situationer. Og ikke mindst, hvordan bevarer man det kølige overblik i en presset situation.

Ovenstående tre opdateringer vil kort sagt opdatere dig til ”No Time To Die” 😊 

Glæd dig til 2 action fyldte timer 

18.30 Dørene åbnes

19.00 til 21.00 Gentleman update med indlagt pause

21.00 Tak for i dag og på gensyn næste gang

Event aflyst

No Time To Die - “Update now”

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke