Event aflyst

No Time To Die - “Update now”

DKK 495,00

Sted

Dato

04 apr 2020 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Mads Blærerøv, Danmark største gentleman og ”blærerøv”, vil give dig en malende beskrivelse om, hvordan en gentleman i virkeligheden ”lægger den ene skønhed efter den anden ned”. En opdatering du måske efterfølgende kan bringe på bane, når du har set No Time To Die og skal en tur i byen?

Hvad er en James Bond film uden en bil? Ja, det kan man ikke rigtig forestille sig, og det er i vores verden overhovedet ikke er en mulighed. Derfor skal du også opdateres med lidt historier om nogle af James Bonds mange biler. Når du efterfølgende sammen med kammeraterne skal se ”No Time To Die”, kan du fortælle hvorfor James Bonds kører i Aston Martin DB 5.

James Bond er verdens mest kendte agent, og han opererer i hele verden og kan selv det mest umulige. Er det muligt i nutidens verden? Det skal du naturligvis opdateres på af en person, som i virkelighedens verden har prøvet det meste. Vi har fået en tidligere elitesoldat til at fortælle lidt om de forskellige våben der optræder i James Bond. Hvordan virker de i virkeligheden og hvad er de foretrukne våben til forskellige situationer. Og ikke mindst, hvordan bevarer man det kølige overblik i en presset situation.

Ovenstående tre opdateringer vil kort sagt opdatere dig til ”No Time To Die” 😊 

Glæd dig til 2 action fyldte timer 

13.30 Dørene åbnes

14.00 til 16.00 Gentleman update med indlagt pause

16.00 Tak for i dag og på gensyn næste gang

Arrangør

Lokation

Bogyden 12, 5610 Assens

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .