Nøglesæt til gangbesværede i keramikken. Vesterbro 3.sal.

Nøglesæt til gangbesværede i keramikken. Vesterbro 3.sal.

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

28 jan 2022 kl. 12:30 - 30 sep 2023 kl. 23:59

Beskrivelse

Når du køber denne billet anerkender du at modtage et stk. nøgle og chip, som giver dig adgang til keramikværkstedet via elevatoren.

Billetten er at betragte som et depositum som tilbagebetales via nemkonto når nøglesættet er returneret.

Bemærk. 

Enhver modtaget nøgle er strengt personlig, hvorfor den skal opbevares omhyggeligt og må ikke udlånes til andre.

Dette tilbud er udelukkende til gangbesværede da andre brugere ikke må benytte adgangen til keramikværkstedet gennem dansesalen.

Nøglers bortkomst skal omgående meddeles til Mark Gazel og vil resultere i et gebyr for udskiftning af alle nøgleadgange nøglesættet er adgangsgivende til.

Misbrug eller fremskaffelse af nøgler fra anden side må naturligvis under ingen omstændigheder finde sted.

Køber af denne billet forpligter sig til på anfordring omgående at tilbagelevere nøglerne for hvilken køberen af denne billet er personlig ansvarlig.

Lokation

Lyrskovgade, København, Danmark Lyrskovgade, København, Danmark, Lyrskovgade , København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på