spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

NOH! - et møde på tværs af vestlige og japanske musiktraditioner

Afholdt event

NOH! - et møde på tværs af vestlige og japanske musiktraditioner

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

24 sep 2017 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

I anledning af 150-året for Danmark og Japans diplomatiske forbindelser gæster en gruppe af professionelle japanske Noh-performere Danmark til september ledt an af den unge Hōshō Noh-mester, Isa Takeda.

Kumamoto Shuntarō (nōkan-fløjte), Shimizu Kazuto (kotsuzumi-tromme) og Shirasaka Yasuyuki (ōtsuzumi-tromme) står ved denne opførelse i KoncertKirken over for de to København-baserede impro-musikere Danielle Dahl (sax - http://www.abstract-tits.com/danielledahl/) og Anders Vestergaard (slagtøj - http://www.abstract-tits.com/andersvestergaard) i et sjældent møde på tværs af vestlige og japanske musiktraditioner. Isa Takeda og hendes far Takashi Takeda - ligeledes Hōshō Noh-mester samt professor i Noh ved Tokyo University of Arts -præsenterer klassisk Noh-dans.

Kom i KoncertKirken søndag d. 24/9 og oplev en unik aften, hvor nogle af Japans dygtigste nulevende Noh-performere og to af Københavns mest interessante impro-musikere krydser tid, sted og kulturer.

Lokation

Koncertkirken, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .