Spring til hovedindhold

NONSENS + DJ Séne

NONSENS + DJ Séne

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

28 sep 2024 kl. 19:30 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

NONSENS 
Som danske mastodonter på den elektroniske scene har NONSENS gennem deres 10-årige karriere opnået mere end de fleste indenfor deres felt.
De sparkede sig ind i danskernes bevisthed med deres kommercielle kæmpehits ”Unz Unz” og ”Gutterne” i 2020 .
Udover at lave musikken til nogen af de største danske artister som Medina, Sivas, Benjamin Hav, Specktors mfl. har de også lavet musik for udenlandske verdensstjerner som Diplo, Major Lazer og Yellow Claw mens de boede i USA. Derudover står NONSENS også bag officielle remixes for internationale navne som Ellie Goulding, The Chainsmokers, Diplo, og Swae Lee.

Med energiske liveshows, har NONSENS optrådt på nogle af de største danske festivaler og internationalt toneangivende gigantiske festivaler som EDC Las Vegas og Tomorrowland samt turneret i USA og Asien.

Med særligt øje for at engagere publikum i deres univers, opbygger NONSENS og de 3 medlemmer deres shows ved at have særlig fokus på dramaturgi og dynamik i deres sets, og sørger for at publikum får en fuldendt EDM oplevelse i verdensklasse.

DJ Séne (FR)
DJ Séne startede med at spille som DJ som 12 årig i den franske undergrund i bydelen Clichy, Paris.

Livet var svært og udfordrende - men kærligheden til musik og faderens vinylsamling sendte DJ Séne ind på de franske ungdomsklubber, diskoteker og barer hvor han dygtiggjorde sig indenfor den analoge dj kunst med vinyler imens han arbejde sig op i branchen.

Musikalsk er DJ Séne en kamæleon med stor musikalsk viden og spiller ikke blot én genre, men mixer alt fra lounge, house, afro-deep til pop, disco, danske hits og tech house.

DJ Séne sætter stor ære i at tilpasse musikken til energien og menneskerne i rummet så det hele smelter sammen og på overbevisende vis holder stemningen intakt så publikum føler sig trygge.

DJ Séne er et udadvendt menneske med stor smittende positiv energi, af eksotisk udsende præget af en fransk-afrikansk opvækst og dette kan opleves i hans kreative mix i musikken - altid leveret med et overbevisende varmt smil.

DJ Séne er et menneske fyldt med positiv energi, udstråling og en kæmpe oprigtig kærlighed til at stå bag en dj pult.

Arrangør

Spillestedet Frikvarteret er en koncert forening, som holder til i Mariagerfjord kommune. 
Vi arrangerer primært koncerter på Hadsund Kulturcenter, men også rundt om i nærmiljøet.  

Lokation

Hadsund Kulturcenter, Kirkegade 2, 9560 Hadsund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori