spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

NORDATLANTISKE KORTFILMPERLER - Nordatlantiske Filmdage & Copenhagen Short Fim Festival 2021

Afholdt event

NORDATLANTISKE KORTFILMPERLER - Nordatlantiske Filmdage & Copenhagen Short Fim Festival 2021

Fra DKK 45,00

Beskrivelse

I samarbejde med Copenhagen Short Film Festival præsenterer Nordatlantiske Filmdage 2021 et udvalg af grønlandske og færøske kortfilm. Undervejs drøftes filmene og udviklingen i grønlandsk og færøsk film af Birgir Thor Møller (Nordatlantiske Filmdage), Bill Bering (Nuuk International Film Festival, den grønlandske instruktør Inuk Jørgensen og hans færøske kollega Andrias Høgenni.


KORTFILM FRA FÆRØERNE OG GRØNLAND
Både Færøerne og Grønland har tiltrukket udenlandske filmskabere gennem hele filmhistorien. Og i de sidste par årtier har en egen filmproduktion været i rivende udvikling og bragt både færøske og grønlandske film ud til alverdens festivaler.

Sammen med Copenhagen Short Film Festival 2021 præsenterer vi et udvalg af færøske og grønlandske kortfilm, der byder på alt fra poetisk dokumentarisme og klimakamp til skæve og sorthumoristiske beretninger fra både en svunden fortid og en højaktuel nutid.

Kortfilmene og den generelle udvikling præsenteres og drøftes undervejs af Birgir Thor Møller (Nordatlantiske Filmdage), Bill Bering (Nuuk International Film Festival), den grønlandske instruktør Inuk Jørgensen og færøske Andrias Høgenni.  

ARRANGEMENTET
Arrangementet varer ca. 120 min. Filmsalen og dens café åbner 45 min. før visningen. Der er unummererede siddepladser. Kom gerne i god tid.

_____________
FILMUDVALGET 
 

OBS. Læs mere om nedenstående filmen og arrangementet her på nordatlantens.dk/filmdage

OMMAN / THE GRANDMOTHER 
Júlía í Kálvalíð / 12 min / Færøerne / 2020 

TRÖLLABEIGGI / BROTHER TROLL
Gudmund Helmsdal / 30 min / Færøerne / 2020 

IKKI ILLA MEINT / NO ILL WILL
Andrias Høgenni / 21 min /Færøerne / 2019 

HOME 
Inuk Jørgensen / 8 min / Grønland / 2018

HEDTOFT
Inuk Jørgensen / 12 min / Grønland / 2019

SNOW
Nivi Pedersen / 8 min / Grønland / 2018 

Nordatlantiske Filmdage 2021
30. september til 10. oktober præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Læs mere på nordatlantens.dk/filmdage


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .