Event aflyst

Nordhavn 2. del og Metro 4

DKK 135,00

Sted

Dato

25 apr 2020 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Vi inviterer dig på en arkitektonisk byvandring ud over det sædvanlige, når vi i samarbejde med tidligere Stadsarkitekt Jan Christiansen byder velkommen til en byvandring med den nye Metrolinje M4. Vi mødes metrostationen ved Marmorkirken, hvor vi ser en unik metrostation og den engelske stjernearkitekt Tony Frettons særlige boliger tæt op af kirken, vores nationale, arkitektoniske helligdom.

Vi tager metroen videre til Nordhavn, hvor der venter en række spændende oplevelser, bl.a. Den Internationale Skole, transformerede og omdannede bygninger i et tidligere erhvervsområde. Oplev hvordan industribygninger, siloer, lagre, studier og meget, meget andet er blevet 'genfødt' til nye formål. Vi skal se nye bydannelser, gader, stræder og pladser med andre funktioner end de tidligere. Nu er der butikker, boliger, kontorer og tegnestuer, hvor der tidligere var placeret Nordisk Film og eksempelvis det fra besættelsestiden legendariske Riffelsyndikat.

Vi skal se på bygninger der radikalt omdannet til meget kostbare kontorer og boliger, men også boliger for almindelige københavnere, boliger der er til at betale. Alt sammen i høj arkitektonisk kvalitet.

Og fra en offentlig gymnastikplatform får vi kig til Naturpark Nordhavn, et fremtidigt projekt,

Tunnelfabrikken, et unikt kultur- og kunsthus i de tidligere produktionshaller, nye metrolinjer, bygninger og rum for skoler og idræt, museer samt en masse andre nye og radikalt andre byudviklinger.

Vi går hjem mod Østerport Station og ser på vejen 1. etape af Indre Nordhavn, herunder Nordhavn Station.

Mødested: Marmorkirken, hvor vi tager den nye metro til Nordhavn.  (billet til Metro er ikke inkluderet i billetprisen)

Arrangør

Lokation

Metrostation Marmorkirken Metrostation Marmorkirken, Store Kongensgade , 1264 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .