Nordic Elite Wrestling - Heatwave

eventet sluttede

Nordic Elite Wrestling - Heatwave

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

16 jul 2022 kl. 17:00 - 22:00

Beskrivelse

DEN STORE SOMMER-WRESTLING FEST!

 ☀️Nordic Elite Wrestling præsenterer HEATWAVE - Sommerens største wrestling fest, den 16. Juli. på Onkel Dannys plads. i København🍹🏝
Det kommer ikke til at gå stille for sig, når de farverige performere fra ind og udland, uddeler Powerslams og Top-rope splashes I wrestling ringen. 💥💫 Glæd jer til en action-packed aften, for hele familien under åben himmel 🤩

🏆N.E.W CHAMPIONSHIP MATCH🏆
-Carlos Zamora (c) 🆚️ Robert Star

💥TABLES MATCH💥
-Saim Ashfaq 🆚️ Monsteret Lobo

🔥WOMEN'S MATCH🔥
-Jessica Love 🆚️ Iva Kolasky


🎉TAG TEAM MATCH🎉

Party of Power 🆚 De Absolut Bedste

🤩Oplev også; Benny "Party Time" Bacchus. Pete Phoenix. Gabriel Faust, Eli Castle, "The Nordic Alpha" L'unico, Viggen Thunderbolt, og mange flere.

Live heavy rock leveret af ARCHANGEL


✅️Wrestling kampe💥
✅️Live Musik - ARCHANGEL🎶
✅️Iskolde fadbamser🍻
✅️Efterfest i Råhuset med DJ kl 22:00 🔞
✅️Fantastisk stemning🥳
✅️100% Wrestlingfest 🖤💛


***Praktisk info***

- 5 minutters gang fra Hovedbanegården

📝 16. Juli 2022

🚪 Dørene åbner 17:00

🕐 Show start 18:00

🎟️ Pris i døren 230kr

📌 Onkel Dannys Plads 1-9 1711 København V

Arrangør

I NEW bliver der uddelt powerslams og top-rope splashes i wrestling ringen, mens publikum hepper på deres favoritter, men samtidig ikke ligger skjul på hvem de ikke bryder sig om! Vanvittige ting finder sted når Nordic Elite wrestling's performere går i kamp for ære, mesterskaber og for at afslutte bitre rivaliseringer.

Lokation

Onkel Dannys Plads Onkel Dannys Plads, Onkel Dannys Pl. 1-9, 1711 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .