Nordic Noise 2021

07 maj 2021 kl. 18:00 - 08 maj 2021 kl. 23:56

Billetter 120,00 - DKK 650,00

Deltag med venner

Nordic Noise 2021 og billetinformation:
Den ottende udgave af Nordic Noise var oprindeligt planlagt som en 2-dages festival i Amager Bio d. 8 og 9 maj, men må grundet Coronakrisen rykkes festival til 2021. Nærmere betegnet d. 7 og 8 maj 2021 i Amager Bio. Vi håber alle der har købt billet til årets festival, vil gemme den og benytte den til Nordic Noise 2021 i stedet. Det er også muligt at få refunderet sin billet. Se billetto.dk for yderligere oplysninger.

MEN SE NU HER:

Verdens første 2-dages heavy rock live-stream festival?

NORDIC NOISE 2020: STREAMING FOR VENGEANCE. 


Streaming foregår på https://www.facebook.com/Nordicnoisefestival/ 

I en underlig post apokalyptisk tid, hvor ingen kender dagen i morgen, opstår nye ideer, nye tanker, nye initiativer. På blot 48 timer er "Nordic Noise 2020: Streaming for Vengeance" en realitet.

En 2-dages Heavy Rock Festival live-streamet fra én lokation i Jylland (Black Box Live i Videbæk) og én på Sjælland (Karosserifabrikken i Helsingør). To bands spiller live i hver sin landsdel hver dag. 8 bands i alt. Alt bliver professionelt live-streamet med flere kameravinkler og optaget med det bedste audio udstyr, så seerne er garanteret en topprofessionel oplevelse der kan matche det bedste indenfor formatet.

"Nordic Noise 2020: Streaming for Vengeance" foregår d. 8 og 9 maj, de to dage den oprindelige udgave af Nordic Noise skulle være afholdt i Amager Bio. I stedet laves festivalen til live stream-festival, ganske gratis for publikum, in the name of rock'n'roll. Så både alle dem der har købt billet til den oprindelige udgave af Nordic Noise og resten af landet – og verden for den sags skyld, har nu mulighed for at se otte af Danmarks bedste bands inden for genren foran skærmen derhjemme. Tidsplanen, med forbehold, ser således ud:

Time schedule Friday 8 maj 2020 Landsdel

22:00 - 22:45 Boys From Heaven Sjælland

21:00 - 21:45 Killing Jylland

20:00 - 20:45 Chronicle Sjælland

19:00 - 19:45 AnoxiA - Danish Heavy Metal Jylland


Time schedule Lørdag 9 maj 2020 Landsdel

22:00 - 22:45 I'LL BE DAMNED Jylland

21:00 - 21:45 Black Oak County Sjælland

20:00 - 20:45 Freddy And The Phantoms Jylland

19:00 - 19:45 Justify Rebellion Sjælland

Samtidigt vil vi gerne appellere til forståelsen af vigtigheden af musik har en værdi. Vi vil derfor værdsætte der støttes op om både de optrædende artister og festivalen, så alle donationer overført til Mobilepay nr. 70033 (Target Group) modtages med kyshånd og vil lande et tørt sted.

Michael H. Andersen, Nordic Noise bagmand
”I stedet for at lægge os fladt ned på ryggen og vente på nogen hjælper os op, har vi taget action på hvad der måske er verdens første 2-dages heavy rock live stream festival lavet på to locations i hver sin ende af landet. Fra ideen opstod onsdag morgen i denne uge til vi dag kl. 14.00 går ud med pressemeddelelsen, har vi booket 8 bands, to venues, fået styr på mandskab, mediepartnere, grafisk identitet og koncept/navn, skrevet pressemeddelelse og opdateret SOME – og om én uge er festivalen. Nu skal vi lige have styr på alt det tekniske også. Og 666 andre ting. Ofte kommer de bedste ting når de udføres spontant med de rigtige folk omkring en og jeg tror på det her er en begivenhed der vil gå over i den danske musikhistorie, i hvert fald inden for Heavy Rock genren”.

”Nordic Noise har i mange år været et af forårets absolutte højdepunkter for rock-folket. Der er noget særligt over en festival som denne, i en tid hvor det er nærmest umuligt for den nye rockmusik at få airplay, at kunne give både de etablerede såvel upcoming bands en plads på scenen. Det ville næsten ikke være til at bære hvis 2020 skulle være første gang i 8 år hvor denne mulighed gik tabt, så derfor er det helt naturligt for Karosserifabrikken, som privatejet og uafhængigt spillested, at yde vores bidrag til sagen” siger stifter af Karosserifabrikken Anders Nannerup

”Ideen med Black Box Live, var at få skabt en platform og et sted, hvor musikerne kan lave live streamede koncerter. Og på den måde at give sine fans det tætteste man kan komme på den virkelige varer”. Allan Guldborg, Black Box Live

Nordic Noise 2021 og billetinformation:
Den ottende udgave af Nordic Noise var oprindeligt planlagt som en 2-dages festival i Amager Bio d. 8 og 9 maj, men må grundet Coronakrisen rykkes festival til 2021. Nærmere betegnet d. 7 og 8 maj 2021 i Amager Bio. Vi håber alle der har købt billet til årets festival, vil gemme den og benytte den til Nordic Noise 2021 i stedet. Det er også muligt at få refunderet sin billet. Se billetto.dk for yderligere oplysninger.

Om Nordic Noise:
Nordic Noise blev etableret i 2013 og er i dag blandt de vigtigere rock/metal festivaler i Danmark og resten af Norden. Over 10.000 rockfans har gennem årene gæstet festivalen til tonerne af artister som Candlemass (SE), Denner/Shermann (DK/US/SE), The Night Flight Orchestra (SE), Tygers Of Pan Tang (UK), Mike Tramp (DK), Mustasch (SE), Dream Evil (SE), Fate (DK), Freak Kitchen (SE) Artillery (DK), Blitzkrieg (UK), Junkyard Drive (DK), LUCER (DK), Bullet (SE), The Amorettes (SCO), Electric Guitars (DK) & Franklin Zoo (DK) og mange flere.

Om Black Box:
Black Box Live er er samarbejde mellem 6 lyd og lysfirmaer i Herning, som normalt leverer lyd, lys og mandskab til live koncerter og festivaler rundt om i Norden. Black Box live består af United Light & Sound, AB Sound productions, Idlehands, Lystek & JK Media.

Om Karosserifabrikken:
Karosserifabrikken er et privat ejet, foreningsdrevet spillested med fokus på rockmusik af høj kvalitet. Stedet tager sit navn efter historien som en af Danmarks første og største karosserifabrikker. Som koncertsted har Karosserifabrikken undergået total ombygning i 2019 med målsætningen at skabe optimal akustik, lyd og ikke mindst vilkår for kunstnere og publikum. Karosserifabrikken modtager ikke kommunale/statslige tilskud og lever derfor under præcist samme markedsmæssige forhold som de kunstnere vi præsenterer. Vores drivkraft er alene den ægte interesse for musik.

FØLG WWW.NORDICNOISE.DK FOR MERE INFORMATION