Nordic Noise 2021

07 maj 2021 kl. 18:00 - 08 maj 2021 kl. 23:56

Vi tager ja-hatten på og har indtil videre offentliggjort 8 ud af i alt 12 bands til Nordic Noise 2021:

Illdisposed rammer Nordic Noise med et massivt dødshug, der nok skal give genlyd blandt alle fans af klassisk dansk dødsmetal. Vi ved at de her gutter kan levere varen hver gang de går på scenen!

Hatesphere behøver nærmest ingen introduktion. Pepe og co. har siden starten af 00'erne dannet skole for hvordan moderne og hårdtslående thrash skal lyde! En Hatesphere koncert er en opvisning i rendyrket energi og smadder! Get the pit going!

Pectora har med udgivelsen af debuten "Untaken" fra 2019 cementeret sig som et sikkert kort for alle med hang til klassisk heavy metal. Naturligvis rig på store mængder falset, guitarharmonier og stærke omkvæd! Nyt album er på vej!

Meridian er lyden af melodisk heavy rock! Store omkvæd og fantastisk guitarsoli. I løbet af 2020 har bandet udgivet 6 coversange. Alle med fokus på 80'ernes helt store sange og alt fra Phil Collins til Van Halen og A-Ha er blevet kørt igennem Meridian-maskineriet.

Justify Rebellion kaster ungdommelig glans over Nordic Noise 2021. Thrash metal bandet fra Slagelse udgav tidligere i år deres nyeste album "The Ends Justify The Means". Så det er altså med et spritnyt album i ryggen at disse unge gutter går til stålet på Nordic Noise 2021.

Transport League skulle have spillet i 2020. I 2021 tager de revanche, med deres på én gang hårdtslående boogie og svingende rock! Der er ikke noget at sige til, at Michael Poulsen (Volbeat) gentagende gange har nævnt svenskerne, som et forbillede.

Grumpynators skulle ligesom Transport League have spillet på Nordic Noise 2020. Nu ser vi frem til at motor-rockerne svinger forbi Amager Bio med materiale fra deres første to albums og naturligvis fra deres nye "Still Alive". Et album der i dén grad cementerer at bandet er, ja - stadig i live!

Demolizer kaster ungdommelig glans over Nordic Noise 2021. De unge thrashere fra København har netop udgivet debutalbummet "Thrashmaggedon" til fremragende reviews både herhjemme og internationalt. Der venter en energiudladning af ren thrash på Nordic Noise 2021!

Med disse 8 navne på plads på plakaten til Nordic Noise er vi i gang igen og vi ser frem til at kunne byde jer alle velkommen i Amager Bio's flotte og sikre rammer d. 7-8 maj 2021!

Billetsalget er i fuld sving og på nuværende tidspunkt, efter myndighedernes nuværende retningslinjer, er der i skrivende stund under 100 billetter tilbage i salg. Det skyldes at langt størstedelen af jer har valgt at beholde billetten fra 2020. Det vil vi godt sige 1000 tak for!

T-shirts udleveres på dagen mod fremvisning af billet og det er først til mølle princippet der gælder mht. størrelser.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke