spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Nordic Podcast Conference

Afholdt event

Nordic Podcast Conference

Fra DKK 149,00

Sted

Dato

28 aug 2021 kl. 13:00 - 19:00

Beskrivelse

Nordic Podcast Conference er Danmarks nye konference med fælleslytning og diskussion af podcasts. Vi skal tale indhold, lyd og de gode ideer. Der bliver inspirationsoplæg fra nogle af de mest nyskabende podcaststemmer i norden, keynote speakers fra USA og premiere på nye podcasts fra nogle af de største danske navne. 

Deltagerne vil bl.a. kunne møde Kari Hesthamar, Norge, Robert Barkman, Sverige og Tim Hinman, fra danske Third Ear i en diskussion om den særlige nordiske podcasttone. Vi har også landet en aftale med amerikaneren Heather Li, skaberen af “It’s Nice to Hear You” – en af 2021s mest nyskabende podcasts. Og der er flere navne på vej

Nordic Podcast Conference arrangeres af Nordic Podcast Academy i samarbejde med Rakkerpak Productions, Loud, Third Ear, Lydens By, Struer, Center for Podcasting, Sound Hub Denmark og Struer Kommune.

Lokation

Apollon Apollon, Anlægsvej 4, 7600 Struer

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .