Nordic String Quartet

eventet sluttede

Nordic String Quartet

Billetter fra DKK 60,00

Sted

Dato

01 jun 2021 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Når Nordic String Quartet denne aften inviterer indenfor i KoncertKirken, er det for at hylde to komponister. For det første sydkoreanske Unsuk Chin, modtageren af Léonie Sonnings Musikpris 2021. Og for det andet eneren Pelle Gudmundsen-Holmgreen, i hvis navn Pelle-Prisen uddeles for femte gang efter koncerten.

Med ParaMetaString kombinerer Unsuk Chin strygekvartet og bånd. I løbet af værkets fire satser manipulerer hun lyden af strengene med elektronik, skaber modsatrettede rytmiske mønstre, zoomer ind på harmoniske glidninger og forsøger til sidst helt at ophæve den musikalske tyngdekraft.

Dermed er vejen banet for Chins koreanske kollega Ji Sun Yang. Hendes melody, notes, five arbejder med helt langsomme bevægelser, og ud af intimiteten vokser langsomt en sagte melodi og form frem.

Pelle Gudmundsen-Holmgreen nåede at skrive 14 strygekvartetter før sin død i 2016, og Nordic String Quartet udgav i 2019 første installation i deres samlede indspilning af dem alle. De har med andre ord dyb indsigt i hans både drilske og alvorlige stil, hvilket kommer dem til gode, når de opfører den spøgelsesagtige Strygekvartet nr. 4 og den anderledes krasbørstige Strygekvartet nr. 9 ”Last Ground”, der inkluderer båndoptagelser af et oprørt hav.


PROGRAM

Unsuk Chin

ParaMetaString (1996)

Ji Sun Yang

melody, notes, five (2007)

Pelle Gudmundsen-Holmgreen

Strygekvartet nr. 4 (1967)

Strygekvartet nr. 9 ”Last Ground” (2006)
Har du lyst til at opleve flere koncerter på årets KLANG-Festival? Så læs mere om årets “Rabatkort” på klang.dk Du kan også købe billetter med rabat, hvis du er studerende.

KLANG – Festival er Danmarks største internationale festival for samtidsmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. I år finder KLANG sted 27/5 - 5/6 og kan opleves på en række spillesteder i hovedstadsområdet.

Læs seneste opdateringer om hvordan KLANG passer på dig under de nuværende coronarestriktioner på klang.dk

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .