NORDLYD / Norrbotten Neo (S) // KLANG festival 2018

eventet sluttede

NORDLYD / Norrbotten Neo (S) // KLANG festival 2018

Billetter fra DKK 80,00

Sted

Dato

05 jun 2018 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Bemærk: Denne dagsbillet giver også adgang til den sene koncert med Monrad & Helms kl. 22:00 i Koncertkirken


De nordiske sprogs klang, vores modersmål, har været fokus i denne tredje del af projektet NORDLYD. Projektet består i denne omgang af tre ny-bestilte værker med sproget som fokus. De tre komponister der har skrevet musik, hvor bl.a. deres egen stemme skal indgå er Ylva Lund Bergner, Bergrún Snæbjörgdóttir og Bente Leiknes Thorsen, fra hhv. Sverige, Island og Norge. Som supplement spilles også et værk fra Danmark, Bent Sørensens trio Schattenlinie fra 2010, og Per Mårtenssons Nemea’s Secret, der er inspireret af historien om løven udenfor byen Nemea i den græske mytologi. Sjette værk på programmet er en uropførelse af finske Lauri Supponens Gaz aux étages.


Program

Bent Sørensen: Schattenlinie
Ylva Lund Bergner: nyt værk
Bergrún Snæbjörnsdóttir: nyt værk
---
Lauri Supponen: Gaz aux étages (UROPFØRELSE)
Per Mårtensson: Nemae’s Secret
Bente Leiknes Thorsen: nyt værk


KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og Skandinaviens næststørste, internationale festival for samtidsmusik, og fra den 29. maj til 8. juni 2018 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival 29. maj – 8. juni 2018

Facebook @cphavantgardemusicfestival / Instagram @klang_festival

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads amba KoncertKirken Blågårds Plads amba, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .