Nordsjællands Bryllupsmesse

Nordsjællands Bryllupsmesse

Fra DKK 25,00

Sted

Dato

01 okt 2023 kl. 10:00 - 16:00

Beskrivelse

Kærlighed på kanten af Øresund

Søndag den 1. oktober inviterer Bryllupper i Nordsjælland for 7. gang brudepar til en hyggelig og romantisk Bryllupsmesse fyldt med skøn BRYLLUPSINSPIRATION.

I de smukkeste rammer på Marienlyst Strandhotel samler vi +45 udstillere, alle håndplukket, til at give jer den bedst mulige start på bryllupsplanlægningen.

I kan se tidligere messer, program og yderligere information hos Bryllupper i Nordsjælland.

Frem til 1. juni kan du købe entré for 25,-

Efter 1. juni koster entré 50,-


Entré + lækker goodiebag 125,- (kun 50 stk.)


Entré i døren 75,-

Børn under 15 år er gratis


Besøg Bryllupper i Nordsjælland

Hvis du som virksomhed besøger vores messe skal du være opmærksom på dette:

Vi opfordre til networking og samarbejde i bryllupsbrancen. Når det er sagt vil forsøg på salg af markedsføring eller forespørgsel på messedeltagelse til vores udstillere medføre øjeblikkelig bortvisning.

Lokation

Marienlyst Strandhotel, Nordre Strandvej 2A, 3000 Helsingør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .