Nordsjællands Bryllupsmesse

Nordsjællands Bryllupsmesse

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

07 jan 2024 kl. 10:00 - 16:00

Beskrivelse

Aldrig har det været lettere at lokke gommen med på bryllupsmesse.

Bryllupper i Nordsjælland har indgået et spændende nyt samarbejde med Classic Car House i Lyngby. Årets første bryllupsmesse bliver dermed afholdt i de helt nybyggede og imponerende lokaler der officielt åbner august 2023.

Bryllupsmessen foregår dels i den smukke nye festsal Caroline Amalie samt i det imponerende bilhotel hvor du finder nogle af landets flotteste klassiske biler.

Vi har fået mere plads og kan have op til 78 udstillere. 

Som gæst har I adgang til bilhotellet og I får 50 % på billetten til bilmuseumet mod forevisning af entrébilletten til bryllupsmessen.

Køber I en earlybird billet før 30. september kan I få entré til Nordsjællands bryllupsmesse på Marienlyst Strandhotel, Helsingør, 1. oktober + entré til Nordsjællands Bryllupsmesse 7. januar hos Classic Car House, Lyngby, for kun 100,-

Nordsjællands Bryllupsmesse er Nordsjællands pendant til landets øvrige bryllupsmesser. Vi elsker at følge de nyeste tendenser og har på alle vores bryllupsmesser en række nye startups med. Du kan derfor forvente masser af traditionel bryllupsinspiration men du får også inspiration fra nogle af branchens upcomming leverandører. Flere af vores udstillere har aldrig udstillet før og det giver en spændende og hyggelig stemning hvor både brudepar og leverandør i fællesskab finder de helt rigtige løsninger til jeres unikke bryllup.

Fællesnævneren for vores bryllupsmesser er nærvær og tid til dialog. Som gæst og udstiller på vores messer oplever man en ro og tid til fordybning hvor de enkelte udstillere tager sig tid til at tale med jer og lytte til jeres behov og ønsker.

Vi glæder os til at se jer til en dag fyldt med romantik og bryllupsinspiration.

Kærlig hilsen

Bryllupsteamet bag Bryllupper i Nordsjælland


Lokation

Classic Car House, Kongevejen 79, 2800 Kongens Lyngby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på