spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Nordsjællands Hyggeligste Ølfestival

Afholdt event

Nordsjællands Hyggeligste Ølfestival

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

17 jun 2023 kl. 11:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Duften af frisktappet øl breder sig i Esrum, når vi fylder området til randen med klosterøl, mikrobryg og håndbryg. Fyld øldepoterne op med kvalitetsøl, og få en snak med ligesindede ølnørder om smagsnuancer og bryggeteknik. Mød brygmesteren over en smagsprøve på hans – eller hendes – hjemmebryg, slå jer ned på de grønne områder med god mad eller køb det gode øl med hjem.

Se årets fulde program her

MIKROBRYG, HÅNDBRYG OG KLOSTERBRYG
Mød brygmestrene fra danske nano- og mikrobryggerier. Smag deres øl og få en snak om humle, gær, smagstilsætninger og meget andet. Svinger man forbi håndbryggerne, som Esrum Kloster slår et særlig slag for i år, smager man med garanti noget, man ikke har smagt før! Her kan både den garvede brygger og den nysgerrige ølaspirant blive klogere på typer af øl og selve ølbrygningen. I Klosterøl-afdelingen deler fagkyndige ud af viden og smagsprøver på Klosterøl fra hele verden – Belgiske trappistøl, polsk munkebryg og øl brygget efter historiske opskrifter. På festivalen møder du ca 50 forskellige bryggerier.

MAD OG UNDERHOLDNING
Der skal også være plads til pause, snak, grin og hygge. Kort sagt er Ølfestivalen mere end bare en ”ølsmagning”. Festivalpladsen er et oplevelsesrum på de grønne arealer, hvor man kan slå sig ned blandt fun facts og kulørte lamper og få en pause, en bid mad, og en snak. Madboderne byder varme og kolde retter - og snacks til at tage med rundt.

I det store telt, kan man dagen igennem opleve forskellig underholdning, ligesom man kan dyste mod hinanden i viden og styrke.


NORDSJÆLLANDS HYGGELIGSTE ØLFESTIVAL!
Esrum Kloster og Møllegård ligger smukt midt i Nationalpark Kongernes Nordsjælland, og emmer af historie og stemning. De historiske bygninger tager sig godt ud, når de fyldes med bryggere og gæster. Festivalen afholdes primært på det området omkring ”Møllegården”, som består af en historisk vandmølle og stråtækte længer.

Esrum Kloster ligger i noget af Nordsjællands smukkeste natur, der selvfølgelig også er en del af festivalen. På den grønne festivalplads kan man smage øl, slå sig ned på en grøn plet og spise, eller udforske festivalpladsen.

FÆLLESSKAB OM DET GODE ØL

Ølfestivalen samler mennesker om ét af vores kulturs fyrtårne: Øllet! Festivalen skaber fællesskaber på kryds og tværs af historie, kultur og ekspertise. Esrum Ølfestival er mangfoldig. For ligesom munkene på klosteret dannede et tæt broderskab, inviteres alle – høje som lave – nørder og novicer - til at blive en del af broderskabet.


OGSÅ FOR HYGGENS SKYLD
Ølfestivalen er også et frirum, hvor der er rart og hyggeligt at være. De historiske rammer, smukke grønne arealer, deltagerne og gæsternes engagement er alle sammen vigtige ingredienser i at skabe den helt særlige stemning.

Arrangør

Esrum Kloster & Møllegård er et cistercienserkloster fra 1151 og i dag er vi både en moderne oplevelsesattraktion og portalen til Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Vi favner stedets kultur- og naturarv og byder året igennem på en lang række unikke oplevelser og aktiviteter.

Se mere på www.esrum.dk

Lokation

Esrum Kloster & Møllegård, Klostergade 12, 3230 Græsted

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .