Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Normal - Casper Dalhoff

Afholdt event

Normal - Casper Dalhoff

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

21 maj 2024 kl. 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

"Normal" - Casper Dalhoff, Fotograf & Fotojournalist

Angsten og afmagten har været lige så tro følgesvende som kameraet, når fotojournalist Casper Dalhoff har besøgt Sølund for at indfange livet i de hvide barakker på Danmarks største hjem for mennesker med vidtgående fysiske og psykiske handicap. I starten provokerede de ham, følelserne. For hvorfor var de der? Og hvorfor blev de siddende i ham længe efter, han havde pakket kameraet sammen og sat sig i bilen? Senere blev de hans motor. For med angsten og afmagten fulgte nødvendigheden af at skildre de psykotiske, autisterne, de selvskadende og mennesker med Downs syndrom, som lever hele deres voksenliv på Sølund. Zoome ind på de krøllede og skæve sind og give andre mulighed for at få adgang til en verden, som kun de udviklingshæmmede selv kender. Gøre op med berøringsangsten og tvinge folk til at se deres frygt for det anderledes i øjnene.

Det, der startede som det afsluttende projekt på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 1998 blev et livsprojekt, og i 2003 modtog Casper Dalhoff førstepræmien i kategorien Daily Life ved World Press Photo for de melankolske sort/hvid-billeder af Sølunds sorte og skæve skæbner, som han selv beskriver dem. Projektet fortsatte, og i dag, 25 år senere, har Casper Dalhoffs billeder udviklet sig til et unikt stykke Danmarkshistorie, der tager os med tæt på en hverdag, som kun få har adgang til, og få forstår at formidle. Som juryen ved Pictures of the Year int. begrundede i 2016, da de gav samlingen en af konkurrencens hovedpriser 'Community Awareness Award': ”Det er fotograferet med så stor kærlighed og indlevelse, at man tror, fotografen er i familie med dem alle”.

Program:

kl. 18.45: Ankomst

kl. 19.00: Velkomst ved Kim-Yen Nguyen, fotograf og stifter af The Hamster Journal

kl. 19.10: Samtale med Casper Dalhoff, fotograf og fotojournalist og Kim-Yen Nguyen

Køb "Normal" her:

NORMAL - Casper Dalhoff

Lokation

Studenterhus Odense, Amfipladsen 6, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .