Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

North Lands - rock, soul, blues, folk

eventet sluttede

North Lands - rock, soul, blues, folk

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

04 mar 2023 kl. 21:00 - 23:30

Beskrivelse

”Nyt” band med en meget lang opstart - voksne mænd og garvede musikere med hang til rigtig, håndspillet musik...

Tilbage omkring 2010 - nogle år efter Torbens tidligere band Savage Affair var lukket ned - samledes Flemming, Rune og Torben med et ønske om at få lavet et projekt med de sange, Torben havde i skuffen.


Projektnavnet blev ”Topper Rockstar”, da Flemming og Rune ved, at Torben spiller stadion rock - lige meget hvor lille venuen er...


Alle havde gang i deres forskellige karrierer, så processen blev pænt lang. Samtidig var det også svært at finde den helt rigtige sanger og keyboardspiller, men der var masser af gode sange, både nye og gamle ideer.

Da først keyboardspilleren, Nicolai Wendelboe kom ombord i 2021, skete der noget, og bandet gik i studiet og lavede grundbånd til et album. Men stadig uden sanger.

Sangeren Peter Asferg Bernhard havde valgt gospel-vejen, men viste sig at være det perfekte match med North Lands' blues- & soulinspirerede rockmusik, og dermed blev 2022 året, North Lands blev født.

Line up:

Peter Asferg Bernhard 

Rune Holberg 
Nicolai Wendelboe 
Flemming Olsen 

Torben Aalykke.

Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .