eventet sluttede

Not Just Football x Enden på legen x Shoot 2020

DKK 70,00

Sted

Dato

07 mar 2020 kl. 18:00 - 20:30

Beskrivelse

Darfur United til VM!
Kom med på en tankevækkende og rørende rejse med flygtningeholdet Darfur United fra Sudan til Viva Verdensmesterskaberne for ikke-anerkendte nationer. Inden filmen viser vi kortfilmen 'Enden på legen'.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=_aglsgDENOk

Not Just Football (ITA/2018/70 MIN)
Instruktør: Paolo Casalis

Not Just Football er den utrolige historie om Darfur United. Et landshold bestående af flygtninge fra den krigshærgede Darfur-provins i Sudan, hvor de har gennemlevet helvede på jord under folkedrabet i Darfur. Den amerikanske aktivist Gabriel Stauring rejser til Sudan og oplever krigen på egen krop. I frustration over at det internationale samfund glemmer krisen i området, beslutter han at starte landsholdet Darfur United for at skabe opmærksomhed om den plagede region. Planen er at samle de bedste fodboldspillere fra de omkringliggende flygtningelejre og tage dem til VIVA Verdensmesterskaberne for ikke-anerkendte nationer. Kom med på en tankevækkende rejse fra folkedrab til verdensmesterskaber.

🇬🇧
To break the indifference on the Dafur humanitarian crisis, activist Gabriel Stauring created ‘Dafur United’, an all-refugee football team whose players live in refugee camps in neighboring Chad. From 500 hours of video footage “Not Just Football” tells the incredible story of the players’ journey from genocide to the Viva World Cup.

Enden på legen (DK, 1960, 17 min.)
DFI – Danmark På Film

I 1960 var debatten om professionel idræt (specielt fodbold) varm i Danmark. "Sporten trues af opløsning, moralsk og menneskeligt", siges det i denne film, som havde forfatteren, journalisten og topidrætsmanden Knud Lundberg som sagkyndig og dansk dokumentarfilms bannerfører Theodor Christensen som instruktør. Filmens debat er for længst historie, men dens form vidner om en tid, hvor dokumentarfilmen, før tv overtog denne rolle, satte dagsordenen med velformulerede filmiske indlæg direkte henvendt til tilskueren. Det er i orden, at kamphormonet, som det udtrykkes, skal tilfredsstilles, men det skal ske på en positiv måde. En sund sjæl i et sundt legeme.

Arrangør

Lokation

Rådhusstræde 13, 1466 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .