spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Nothing Beyond The Moon at Anarkist + Rocket Rope & Frecklehead

Afholdt event

Nothing Beyond The Moon at Anarkist + Rocket Rope & Frecklehead

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

23 mar 2024 kl. 19:00 - 23:00

Beskrivelse

Nothing Beyond The Moon 

Bandet blev dannet i sommeren 2020, og har brugt tiden på at skabe et genkendeligt lydbillede indtil udgivelsen af bandets første single “High On Life”, der udkom den 2. februar 2024. Med den anden single “City In Tears” der er ude den 2. marts ´24, viser NBM hvor bredt deres lydbillede kan være.

Bandet, der har base i hjertet af Odense, spiller rock af enhver slags. I repertoiret er der funk, syre, blød poprock og sange der er lige ud af landevejen. Der er noget for enhver smag. Bandet genopliver den sprøde guitarlyd, fra de tidligere årtiers stærke bands som “Kings of Leon", “Stereophonics", og “The Sandmen”.

https://open.spotify.com/artis...

Rocket Rope 

Rocket Rope spiller rock med elektronisk vibe, der hylder en blanding af Muse, Jack White, Imagine Dragons. 

https://open.spotify.com/artis...

Frecklehead

Frecklehead er støvede instrumentale beats med rødder i 90’ernes og 00´erne elektroniske bølge, hip-hop og triphop. Inspireret af legender som Portishead, MF Doom og DJ Shadow, bringer Nicolai Walther, denne æra til live med moderne twists. På scenen, udstyret med samplere, fører han publikum gennem en sonisk rejse, der fejrer de sene 90'ere og tidlige 00'ere med nikkende nakker, tappende fødder og chill vibes.

https://open.spotify.com/artis... 


Lokation

Anarkist | BEER & FOOD LAB, Albanigade 20, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .