Nour Amora, Simon Ask og Sara Stein - Copenhagen Jazz Festival

13 jul 2018 kl. 20:00 - 22:00

Tranquebar Rejseboghandel & Café, Borgergade 14, 1300 København


Nour Amora er palæstinensisk/syrisk guitarist og kom til Danmark i 2015. Nour var en etableret musiker i Syrien - bosat i Damaskus - og havde blandt et fast engagement på landsdækkende syrisk TV. Simon Ask er en ung dansk guitarist og producer, blandt andet i bandet Katinka, hvor han i 2015 vandt DR’s Karrierekanon og i 2017 vandt en Steppeulv-pris som årets håb. Sangeren Sara Stein agerer i denne trio også percussionist og trompetist. Hun er uddannet fra musikvidenskab på Københavns Universitet, og har gennem de sidste ti år været musikalsk altmuligtkvinde i diverse københavnske bands. Det har altid været det tværkulturelle der har draget Sara, der også er en aktiv del af kulturprojektet Syrisk Kulturkaravane.

Sammen tager de hver deres musikalske og kulturelle baggrund med sig, og skaber igennem syriske og danske melodier et unikt mix af vestlig og arabisk musik. Alt i sammen i en moderne udtryksform, hvor improvisationen er i højsædet og der eksperimenteres med lydeffekter.

Alt sammen for igennem musikken at skildre den svære rejse som flygtning og mødet med det danske, men også for at vise alle de gode og nye ting et kulturmøde kan bringe med sig.

Billet

Salg lukket