Nours Musikcafé

28 sep 2017 kl. 20:00 - 22:00

VerdensKulturCentret, Nørre Allé 7, 2200 København


Nours Musikcafé er et helt nyt musikalsk koncept som finder sted over fem aftner i løbet af efteråret 2017. Denne aften har værten, den syriske guitarist Nour Amora, inviteret organist, pianist og komponist Bo Riemer og den kendte syriske saxofonist Mohamed Diab.

Dette er anden koncert i rækken og denne aften ønsker Nour, at sætte fokus på krigen i Syrien. Med egne kompositioner, kendte syriske melodier og tekster fortæller Nour om sine oplevelser af Syriens ulykkelige situation. Men samtidig er der også glimt af håb og optimisme og tro på en bedre fremtid. Lys til Syrien!

Om Nour:

Nour Amora er syrisk guitarist og kom til Danmark i 2014. Nour var en etableret musiker i Syrien - bosat i Damaskus - og havde bl.a. fast engagement på landsdækkende TV, rejste meget og spillede med andre berømte musikere fra både mellemøstlige og vestlige del af verden. Nour har siden sin ankomst til Danmark genoptaget sin musik, nu også i samarbejde med danske musikere bl.a. i grupperne Souls of Syria med Bo Rimer og gruppen Simon Ask, Nour Amora og Sara Stein.

Nour er både en fremragende guitarist og formidler. Han formår at skabe en stemning af begejstring og glæde hos sine gæster, hvad enten de er unge eller ældre, danske eller af anden etnisk herkomst. Det skyldes ikke kun hans musikalitet. Nours personlige karisma, dybe udtryk og indlevelse i musikken, der også omfatter egne værker, evnen til at få inddrage tilhørere i musikken, gør ham til noget helt særligt.

De resterende tre koncerter i Nours Musikcafé finder sted 19.10, 30.11 og 21.12.

Billet

Salg lukket