Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Novemberkoncert med FIGURA Ensemble, Signe Asmussen og uropførelse af Anders Nordentoft

eventet sluttede

Novemberkoncert med FIGURA Ensemble, Signe Asmussen og uropførelse af Anders Nordentoft

Billetter fra DKK 70,00

Sted

Dato

19 nov 2019 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Anders Nordentoft er en komponist med et meget ekspressivt udtryk, stor dynamik og masser af farver, en komponist som FIGURA Ensemble glæder sig til at præsentere ved ensemblets første november-koncert i Koncertkirken.

Sammen med Anders Nordentofts uropførelse med tekster af Derek Walcott - et par flere husker fra Anders’ episke musik til forestillingen On this Planet - opfører FIGURA med Signe Asmussen værker af de helt unge komponister, Matias Vestergård og Sofie Gerup – et resultat af FIGURAs arbejde med Axel Borup-Jørgensen Workshoppris. De unge komponisters værker spejles i FIGURAs egen komponist Peter Bruuns, nu 22 år gamle, værk Time and The Wind fra 1997.

Program:
Anders Nordentoft: Days I have held… - uropførelse for sopran, klarinet, slagtøj, bas.
Sofie Gerup: Dikotomiske aarstider - for sopran, klarinet, slagtøj, bas.
Matias Vestergård: To Løppenthin sange - for sopran, klarinet, slagtøj, bas.
Peter Bruun: Time and The Wind - for sopran, accordeon, slagtøj

Medvirkende:
Signe Asmussen – sang
Anna Klett – klarinetter
Jesper Egelund – kontrabas 
Frans Kordelin Hansen - slagtøj
David Hildebrandt – slagtøj
Frode Andersen - accordeon

Koncerten er støttet af Statens Kunstfonds Legatudvalg for Musik og Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik

Arrangør

En mezzosopran, tre musikere, en komponist, en arkitekt og en poet – FIGURA Ensemble er et musikalsk kollektiv i særklasse. Hver især er de syv kunstnere i FIGURA blandt Danmarks mest profilerede – Helene Gjerris · mezzosopran, Jesper Egelund­ · kontrabas, Frans Hansen · slagtøj, Anna Klett · klarinet, Peter Bruun · komponist, Filippa Berglund · arkitekt og scenograf samt Ursula Andkjær Olsen· poet. Gennem de sidste 25 år har FIGURA udfordret både samarbejdspartnere og publikum med ekseptionelle koncerter og moderne musikdramatik – for ikke at nævne Små Komponister workshops som rækker ud til den kommende generation af musikelskere.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .