spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Novembervejr

Afholdt event

Novembervejr

Fra DKK 50,00

Sted

Flere tidsrum

16 maj 2023 - 27 maj 2023

Beskrivelse

"Nogle gange har jeg gode perioder, andre gange må jeg arbejde lidt for det. Ser du, der er et mørke i mig, ikke noget ondt. Men tomt, som et sort hul inde i mig, der ernærer sig af den smule glæde der kunne være i mit liv. Jo mere glæde der er, des stærkere bliver mørket."

I denne barske og personlige forestilling får vi et unikt indblik i depressionens mange facetter. Skrevet, instrueret og spillet Af Chadi Abdul Karim i det nystartede Teater AIWA AIWA beliggende i hjertet af Gellerup. En debutforestilling som kaster lys over depressionens skygge, og samfundets begrænsninger.

Aldersgruppe: 15+

Tilgængeligt med kørestol.

Forestillingen er støttet af Gellerup Kulturmidler, Gellerup Art Factory og Statens kunstfond.

Instruktør/Forfatter/Spiller: Chadi Abdul karim

Forestillingsleder: Julie Jensen

Scenografi og teknik: Jens Mønsted

Poster: Katrine Christensen

Arrangør

Det nystartede AIWA AIWA er et performance arts studio, i hjertet af Gellerup, med fokus på at skrive og opsætte professionelle teateropsætninger af høj kvalitet, med henblik på at bidrage til samfundsdebatten. Manden bag AIWA AIWA, er Chadi Abdul Karim, en autodidakt skuespiller og instruktør som voksede op i Gellerupparken. Efter mange år på flere af landets scener, har han nu besluttet at vende tilbage til den bydel, som han selv beskriver som en kulturgruppe.

Debutforestillingen "Novembervejr" har premiere d. 12. maj 2023.


Lokation

Gellerup Bibliotek, Karen Blixens Blvd. 23, 8220 Brabrand

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .