NOVO Quartet

eventet sluttede

NOVO Quartet

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

10 aug 2022 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

NOVO Quartet

Den prisbelønnede dansk-polske NOVO Quartet blev dannet i efteråret 2018 af de fire unge musikere Kaya Kato Møller, violin, Nikolai Vasili Nedergaard, violin, Daniel Śledziński, bratsch og Signe Ebstrup Bitsch, cello, da de mødte hinanden som studerende på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. 


Med professor Tim Frederiksen som mentor har den unge strygekvartet haft fuld fart på, siden den blev dannet. Kvartetten byder på musik, der på én gang sprudler af energi og mod, seriøsitet og dygtighed. Den har modtaget en lang række priser og udmærkelser. Her kan bl.a. nævnes Léonie Sonnings Talentpris 2021 samt vinder af Danmarks Radio P2 Kammermusikkonkurrence 2020. Desuden fik kvartetten en semifinaleplads i Carl Nielsen International Chamber Music Competition i 2019 og Grand Prize i ENKOR Internationale Chamber Music Competition 2020.


NOVO Quartet har en omfattende koncertvirksomhed ikke blot i Danmark, men over store dele af verden bl.a. Kina, Holland, Tyskland, Norge og Sverige.

Arrangør

Klassiske koncerter i hjertet af Jylland

Lokation

KunstCentret Silkeborg Bad KunstCentret Silkeborg Bad, Gjessøvej 40, 8600 Silkeborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .