Spring til hovedindhold

NOVO Quartet - Nielsen, Glass og Schumann

NOVO Quartet - Nielsen, Glass og Schumann

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

30 aug 2024 kl. 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Glæd jer til en skøn kammerkoncert med NOVO Quartet!

I 2022 havde vi Novo Quartet forbi til en udsolgt koncert i Roskilde Klosters Riddersal - og vi var så begejstrede, at vi nu har inviteret dem tilbage på Schubertiaden!

Program:
C. Nielsen - Strygekvartet op.5 nr.2 i F mol
Pause
P. Glass - Strygekvartet nr.2 “Company”
R. Schumann - Strygekvartet op.41 nr.3

Novo Quartet fortæller om koncerten:

Som en dansk kvartet med rødder og identitet dybt forankret i dansk musiktradition, har vi et spændende projekt i støbeskeen, hvor vi udforsker alle fire Carl Nielsens strygekvartetter over de kommende år. Denne koncert præsenterer den anden af Nielsens fire kvartetter, hvilket resonerer stærkt med vores danske arv.

Vores navn, "NOVO Quartet", afspejler vores åbenhed og nysgerrighed efter nye projekter, herunder også nyskrevet musik. Vi har på det seneste fået en stor interesse for minimalistisk musik og ser frem til at dykke ned i Philip Glass' strygekvartet nr. 2, “Company”. Dette værk udforsker en ny klangverden, som vi finder meget inspirerende.

Romantisk musik ligger vores hjerter nær, og Schumanns strygekvartet op. 41 nr. 3 er et mesterværk, som vi selv synes passer enormt godt til vores fælles klang og udtryk. Det binder koncerten sammen ved at tilbyde et velkendt og elsket værk, som balancerer det mindre kendte Nielsen-stykke og den nyere Glass-komposition.

Samlet set skaber dette program en spændende rejse gennem dansk tradition, minimalistisk nybrud og romantisk dybde, hvilket forhåbentlig vil afspejle vores alsidighed og passion som kvartet!Koncerten optages og transmitteres af DR P2.Schubert Selskabet og Schubertiaden 2024 er støttet af:

Roskilde Kommune, Den A.P. Møllerske Støttefond, Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond, Wilhelm Hansen Fonden, Statens Kunstfond, William Demant Fonden, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Dansk Tennis Fond, KODA Kultur, Sonning-Fonden, Solistforeningen af 1921 og Dansk Solistforbund.

Særligt støtte til Klassisk2Go og Bach Maraton fra: Øernes Kunstfond, Nordea Fonden - liv i det lokale og Alle Tiders Musikby Pulje.


Arrangør

Lokation

Roskilde Gymnasium, Bondetinget 1, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori