spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

NOVO Quartet / Sommerkoncert / Gratis

Afholdt event

NOVO Quartet / Sommerkoncert / Gratis

Fra Gratis

Sted

Dato

26 aug 2023 kl. 15:00 - 16:00

Beskrivelse

NOVO Quartet opfører hele J. Brahms - Strygekvartet op. 51 nr. 2 fra 1873. Kom og oplev dette mesterværk opført af de unge solister. Værket er lyrisk og kulminerer i en dramatisk finale, hvis spænding opstår i den metriske konflikt mellem tema og akkompagnement. Finalen er inspireret af temposkiftet i den ungarske folkedans czárdás.

NOVO Quartet har allerede vundet flere prestigefyldte priser ved internationale konkurrencer, blandt andet tog de for nylig både 1. pris og publikumsprisen i Irene Steels-Wilsing International String Quartet Competition i Heidelberg (2023), samt 2. pris i Carl Nielsen International Chamber Music Competition i København (2023).

Kvartetten består af violinisterne Kaya Kato Møller og Nikolai Vasili Nedergaard, bratschist Daniel Śledziński og cellist Signe Ebstrup Bitsch.

Koncerten er gratis og foregår på pladsen foran Musikhuset København. Børn og voksne kan sidde på bænkene og nyde koncerten. I tilfælde af regnvejr vil forestillingen blive opført indendørs. Koncerten er del af Musikhusets sommerkoncerter - 6 gratis koncerter fra fredag den 25. august til søndag den 27. august. Sommerkoncerterne er generøst støttet af Augustinus Fonden.

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .