NØX (support: Guldlokk + DJ: Tue Track)

NØX (support: Guldlokk + DJ: Tue Track)

Sted

Dato

09 sep 2022 kl. 20:00 - 10 sep 2022 kl. 02:00

Beskrivelse

NØX står i spidsen for en vild festaften i Pumpehuset den 9. september, hvor hun supportes af Guldlokk og Tue Track som aftenens DJ!

Nøx skriver dansksproget rap om skæve følelser, drømme og syretrips. Hun leverer nyrehug og slangebid med et rapteknisk og sprogligt overskud, som de fleste danske rappere kun kan matche i deres våde drømme. Musikken er dragende, og sjældent har dødsangst og slum-romancer været omgærdet af så meget coolness, som når NØX spiller op til kinddans og moshpit.

I efteråret 2020 udgav Nøx sin debut single “Nu”, som blev “Månedens kanon” på P3, og kastede en finaleplads af sig til DR's Karrierekanonen 2021. Sidenhen har hun udgivet singlen “Mer vil ha mere”, der blev sendt direkte på P3 listen. 2021 blev desuden året, hvor Nøx udgav sit roste debutalbum “Walk of shame” med samarbejdspartnere som Xeren, Klamfyr, Josi Amadonna og Trepac.

Guldlokk

Guldlokk er din billet til et hip hop-inspireret indiepop-univers, som er vedkommende, men dog ikke velkendt. Her serveres en symbiose af elektroniske beats, legende lyrik og provokerende retorik, der tilsammen skaber en forfriskende atmosfære. Guldlokk er en spirende solist, såvel selvforsynende som omnipotent, når det angår musikkens skabelsesproces - hun både skriver, komponerer og producerer alt materiale fra egen hånd og strubehovede.

Tue Track

Kendt fra det legendariske Malk de Koijn, gruppen Ponyblod og dansegulvene, han velsigner for tiden sammen med Marvelous Mosell. Med en uovertruffen smag, globalt spændende musikviden og virtuose håndfærdigheder, regulerer han festen fra sine to drejehjul af stål, og sørger for friske vibes og løse hofter.Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .