NUUMMIOQ - Nordatlantiske Filmdage 2018

06 mar 2018 kl. 20:00 - 22:00

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København


NUUMMIOQ - med instruktørbesøg


Mød instruktør Otto Rosing og se den både smukke, tankevækkende og anmelderroste film Nuummioq, som i 2009 markerede Grønland som filmnation på alverdens filmfestivaler.

Tømreren Malik nyder livet i Nuuk og har ydermere mødt den kvinde, han altid har drømt om. Men da han pludselig erfarer, at han har kræft og kun kort tid tilbage at leve i, må han tage tilværelsen op til revision. Sammen med sin gode ven Michael begiver han sig ud på en rejse i håb om at komme sig selv og livet nærmere.

I et stilrent, smukt og poetisk billedsprog skildrer Nuummioq rejsen og kredser undervejs om livets store spørgsmål. Den er desuden den første professionelle grønlandske spillefilmproduktion og fik positive modtagelser på prominente filmfestivaler som Sundance og Cannes. Nuummioq er instrueret af Torben Bech og aftenens gæst, Otto Rosing, som for tiden arbejder på to nye grønlandske spillefilm.

Arrangementet
Nuummioq varer 95 minutter og vises med danske tekster. Arrangementet inkluderer instruktørsamtale og varer ca. 120 minutter. Filmcaféen åbner 45 minutter før visningen.

Nordatlantiske Filmdage 2018
1.-8. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage unikke filmoplevelser fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Det samlede program offentliggøres 1. februar på www.nordatlantens.dk/filmdage

Billet

Salg lukket