spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

NY DATO: Et stykke af månen

Afholdt event

NY DATO: Et stykke af månen

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

29 apr 2023 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

Vi har alle glædet os over synet af vores måne på himlen – men de færreste gør sig nok klart, at uden månen ville vi slet ikke være her! Hvordan er månen blevet til, hvordan ser der ud deroppe og hvordan kan man rejse til månen? Det kan du høre mere om, når geofysikeren Henning Haack og astrogeologen Maya Høffding Nissen tager os på en rejse tilbage i tiden og helt ud til månen.

Til denne event har du helt ekstraordinært mulighed for at komme tæt på, da vi har lånt et fysisk stykke af månen, der vil blive vist frem på denne aften. Indimellem oplæggene vil du blive taget med på en rejse i et drømmende og filmisk univers med månesange fremført af Bjarke Falgren, Frank Hasselstrøm og Billie Koppel i et rum indrettet til 
lejligheden af Rikke Bille. Efter eventet vil der være mulighed for at stille spørgsmål og komme helt tæt på “et stykke af månen”.

Medvirkende: 

Maya Høffding Nissen, astrogeolog og projektleder ved ScienceTalenter, Astra. Hun er ekspert i meteoritter, arbejder derudover med formidling om Månen, Mars, Solsystemet og Rummet.

Henning Haack, geofysiker og projektleder ved ScienceTalenter, Astra. Ekspeditioner til Grønland og Antarktis efter meteoritter, fundet kæmpe meteorkrater i Grønland. Han er ekspert i meteoritter, asteroider, Månen og Mars, Solsystemet og Rummet.


Bjarke Falgren, musiker og komponist, Frank Hasselstrøm musiker og komponist, Billie Koppel sangerinde og komponist.

Praktisk information: arrangementet foregår i Herskabsstalden. Dørene åbnes kl. 14.30. Billetpris 200,- inkl. kage og kaffe efter eventet. Book din billet her i Billetto. 

Foto: Rikke Bille


Lokation

Rønnebæksholm, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .