Ny gåtur om byrum og bæredygtighed i Nordhavn

eventet sluttede

Ny gåtur om byrum og bæredygtighed i Nordhavn

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

05 maj 2022 kl. 16:30 - 18:00

Beskrivelse

By & havn gentager gåturen om byrum og bæredygtighed i Nordhavn. Da vi afholdt den første gåtur i marts måned var interessen stor, og 30 beboere skrev sig på venteliste. Derfor gentager vi gåturen torsdag den 5. maj kl. 16.30 - 18.00.

Vi mødes ved P-hus Lüders og går en tur i bydelen i samlet flok. Omdrejningspunktet for gåturen er de nye byrum og hvordan bæredygtighed spiller en vigtig rolle i udviklingen af Nordhavn. Adm. direktør Anne Skovbro er vært på turen, og hun vil sammen med fagpersoner fra By & Havn og samarbejdspartnere fortælle om, hvordan bæredygtighed bliver tænkt ind i byudvikling fra starten.

Udgangspunktet er, at det skal være let at leve bæredygtigt, og i By & Havn er vi bevidste om, at det både er de store linjer og de små detaljer, der tæller, når man skal danne rammerne for flere tusind menneskers daglige liv og færden. Bæredygtigheden skal tænkes ind på mange niveauer både i forhold til økonomiske, sociale og miljømæssige aspekter.

På gåturen giver vi konkrete eksempler på, hvordan vi bliver klogere på bæredygtighed. Vi gør stop ved forskellige byrum, hvor vi fortæller om planerne for stederne - både på kort og langt sigt. Der er naturligvis rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Deltagerne på gåturen bliver udstyret med et headset, så alle kan høre godt uden at skulle stå tæt sammen. By & Havn byder desuden på en kop kaffe og en cookie. 

Vi glæder os til at se jer!

Arrangør

By & Havn udvikler nye bykvarterer i København og driver Københavns Havn. Ambitionen er at skabe sunde, bæredygtige og sammenhængende bykvarterer af høj kvalitet med plads til fællesskaber, det gode liv i byen og en levende havn i samspil med Københavnerne. By & Havns aktiviteter finansierer offentlig infrastruktur, der gør det lettere og mere bæredygtigt at være københavner.

Lokation

P-hus Lüders ved cykelparkering P-hus Lüders ved cykelparkering, Helsinkigade 28, 2150 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .