Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Ny Nordisk musik med Morten Alfred & Vingården

Afholdt event

Ny Nordisk musik med Morten Alfred & Vingården

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

14 sep 2023 kl. 19:30 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Ny nordisk musik med Morten Alfred & Vingården

Morten Alfred & Vingården spiller spritny dansk musik med rødderne i adskillige traditioner. Musikken er arrangeret for saxofon, violin, guitar, mundharmonika og sang.

Trioen består af komponist og guitarist Morten Alfred Høirup, den klassiske saxofonist Charlotte Andersson og violinist og rigsspillemand Kristian Bugge.

De tre er aktuelle med EP'en Druer/Grapes, som du bl.a. kan finde på Spotify.

Musikken kommer for en stor dels vedkommende fra Nodeudgivelsen Ingela's Waltz - 25 New Danish Folk Melodies, som udkom i foråret 2022. Yderligere info: www.mortenalfred.com

Trioen spiller i sommeren og efteråret bl.a. ved Fannikerdagene på Fanø, på Musik over Præstø Fjord - festival, i Sthens Kirke i Helsingør, og på Klaverfabrikken i Hillerød. Og så altså på Metronomen på Frederiksberg d. 14. september.

Entré: 150 kr

Arrangør

RadioFolk.dk er en non-kommeciel medieplatform med speciale i folkemusik fra Danmark. Find os på www.radiofolk.dk

RadioFolk.dk drives af mediehaven.

Lokation

Metronomen, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .