eventet sluttede

Nyaars-Morgen - Oratorie af Grundtvig/Høgsbro

DKK 50,00

Sted

Dato

08 maj 2022 kl. 15:00 - 16:30

Beskrivelse

Nyaars-Morgen er et oratorium af Jakob Høgsbro bygget på tekstuddrag af Grundtvigs storværk af samme navn.

Oratoriet blev uropført 10. april i år til stor begejstring for publikum og genopføres søndag 8. maj i Sct. Mariæ Kirke i Helsingør.

Mezzosopranen Andrea Pellegrini synger det krævende solistparti med backing fra et 13-personers orkester og Vor Frelsers Kantori. Grundtvig-specialisten Sune Auken har lavet tekster om Grundtvigs digt, som indgår som en del af værket. På musikalsk vis kommer vi igennem Grundtvigs kvaler og glæder, hans opdagelse af den nordiske mytologi og kristne genvækkelse - udtrykt med alt fra nordisk-klingende melodier og strygere til glasspil, operaklang og talekor.

Se mere på www.vorfrelserskantori.dk eller https://www.facebook.com/vorfr...

Komponeret og dirigeret af JAKOB HØGSBRO.
Solist: Mezzosopran ANDREA PELLEGRINI
Kor: Vor Frelsers Kantori
Orkester: Vor Frelsers Kammerorkester
Entré - 50 kr.
Varighed: Ca. en time

Komposition af værket og opførelser i 2022 er støttet af Augustinus fonden, Arne V. Schleschs Fond, William Demant Fonden, Knud Højgaards Fond, Bestles Fond og G.E.C. Gads Fond, Vor Frelsers Kirkes Menighedsråd og Vor Frelsers Kantori.

Arrangør

Lokation

Sct. Mariæ Kirke Sct. Mariæ Kirke, Sct Anna Gade 38, 3000 Helsingør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .