NYBYGGERNE - ÅBENT HUS

eventet sluttede

NYBYGGERNE - ÅBENT HUS

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

27 mar 2016 kl. 09:00 - 17:00

Beskrivelse


TV2 og Metronome Productions giver dig nu en unik mulighed for at komme helt tæt på Nybyggerne, når vi Påskesøndag slår dørene op til de fire færdige huse fra Nybyggerne, som du har set på tv. Det eneste du skal gøre for, at få adgang til husene er, at sikre dig en billet til Åbent Hus her på billetto.dk

Der er begrænsede pladser, så hvis du vil være sikker på at komme med til Åbent Hus, så bestil din billet allerede i dag. BILLETTERNE ER GRATIS!

Med billetten får du adgang til alle fire huse fra Nybyggerne. Så kan du med egne øjne se de flotte detaljer og de inspirerende indretninger fra Nybyggerne.Du kan møde og snakke med alle fire deltagende par ligesom tv-værten Puk Elgaard, fra scenen, vil have spændende samtaler med forskellige personligheder, der har været med til at forme Nybyggerne. Se flere informationer i programmet nedenfor.


Hvis du ikke nåede at anskaffe dig en af de begrænsende billetter til husene, så fortvivl ikke. Du kan stadig komme ind på området ved siden af husene. Her kan du møde alle de deltagende par og høre samtalerne med Puk. Vær dog opmærksom på, at der ikke gives adgang til husene uden gyldig billet.

Der vil være mulighed for køb af mad og drikkevarer på området, ligesom det vil være muligt at få en snak med 2E Bolig Projektsalg, som har opført de fire flotte huse, der har dannet rammen om Nybyggerne.


TV2, Metronome Productions og Nybyggerne glæder sig til at se dig Påskesøndag, den 27. Marts. Mellem 09.00 – 17.00 til Åbent Hus.

PROGRAM:
09.00 -
Husene fra Nybyggerne åbner dørene
10.00 - Lise & Michael(Blå)
11.00 - Nybyggerne i Farum
12.00 - Christel & Johan (Gul)
14.00 - Rikke & Peter (Rød)
15.00 - Bag om Nybyggerne
16.00 - Manne & Frederik (Grøn)
17.00 - Tak for i dag

Lokation

Nybyggerne, Adjudantvænget 3-9, 3520 Farum

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .