Nycirkus i Brønshøj Vandtårn: Under water, above ground

30 aug 2019 kl. 20:00 - 21:30

Brønshøj Vandtårn, Brønshøjvej 29, 2700 København

I fem dage frem mod denne aftens forestilling har artister med vidt forskellige baggrunde og evner, men alle med de samme rammer og begrænsninger, udforsket Brønshøj Vandtårn (inklusiv dets store luftrum) og udfordrer nu publikum til at se resultatet. Lyden er unik, betonen er rå, artisterne er både i luften på gulvet - fysiske og fantastiske. 

Glæd dig til en stedsspecifik liveoptræden med fantastiske artister:

Boaz Barkan
Butoh danser og Body Weather performer i verdensklasse, samt allround bevægelsesglad mand. Bosat i København, født i Israel og har udviklet sin fantastiske kunst fra Japan til New York. 

Francesca Hyde
Engelske Fran gør lige hvad hun vil. I sit arbejde med nonhuman objekter, har hun et anderledes syn på udforskningen af et rum. Hun er luftakrobat og hårhængningsartist, og hvis vi er heldige tager hun sin luftpartner “tank” med. 

Aurelie Bernard
Sydfransk artist og luftakrobatisk lærer, bosat i København. En dame med mange evner, og det hele er oppe i luften. Med aerial hoop, static cloud, reb og tissu.

Rosa Lee
Uddannet cirkuskunstner fra National Centre for Circus Arts i trapez og aerial straps.  

Eivind Øverland & Lalla la Cour
Cirkusperformere, som optræder både duo, solo, statisk og svingende. De udforsker og udvikler, hvad de kan gøre med deres kroppe, og hvad de kan få publikum til at føle.