NYE BALANCER / EN SAMTALE MED CASPAR ERIC

NYE BALANCER / EN SAMTALE MED CASPAR ERIC

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

20 apr 2023 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Kom til foredrag med digteren Caspar Eric på Bakkehuset.

Digteren Caspar Eric udgav tidligere i år den meget roste digtsamling ”Nye balancer”, der bærer den måske overraskende undertitel ”Handicapdigte”. Men digtene handler faktisk om at finde balancen mellem at være (forfatteren har cerebral parese) og at blive set og kategoriseret som handicappet, hvilket digtsamlingen undersøger i et poetisk nænsomt, vredt og humoristisk sprog.

Pressen skrev blandt andet: ”Digtsamlingen kan have noget rasende, manifestagtigt a la Glenn Bech over sig, men det er, når Eric løfter blikket uden at give køb på poesien – sansningen og detaljen – at han når nye højder.” Information

”Nye balancer er en både kaotisk og sammensat digtsamling. Caspar Erics handikapdigte bliver et slående kampskrift, fordi der insisteres på nye, smukke fællesskaber, men også på grimme følelser.” Politiken

Denne aften vil Caspar Eric læse op og samtale med formanden for Dansk Litteraturforening på Bakkehuset, lektor Elisabeth Friis.

Forfattersamtalen er arrangeret af Dansk Litteraturforening i samarbejde med Bakkehuset.

Det er gratis at deltage i arrangementet for Dansk Litteraturforenings medlemmer, men tilmelding er påkrævet via Billetto. Er man ikke medlem af Dansk Litteraturforening, koster det 90 kr.

Arrangør

Bakkehuset er et litterært museum, en romantisk have og et kulinarisk orangeri. Oplev den danske guldalder i ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbeks genindrettede hjem.

Lokation

Bakkehuset, Rahbeks Alle 23, 1801 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .