Nye (strikke)bøger og gammelt garn

DKK 400,00

Sted

Dato

22 maj 2022 kl. 11:00 - 15:00

Beskrivelse

Mød de to Strikke-Camillaer: Bibliotekar og strikkeentusiast Camilla Sejerø præsenterer Det lille-bitte-strikkebogsshow – et føle-strikke-røre show, hvor hun både gennemgår markedets nyeste strikkebøger og gode klassikere. 

Journalist og strikdesigner Camilla Qvistgaard Dyssel inviterer dig til at få den gamle sweater, der ligger og skammer sig bagest i skabet, til at genopstå i en ny og bedre form. Hvis du gerne vil med på bæredygtighedsbølgen eller bare gerne vil spare lidt penge er det oplagt at trævle gammelt strik op og genbruge garnet. Men hvornår er et stykke strik egnet til det, og hvornår ender du bare med en bunke korte, filtrede tråde? Hvordan gør du den krøllede, optrævlede bunke til glat, strikkeegnet garn? Det kan du høre om i denne workshop, hvor du også selv får lov at eksperimentere. 

Hvis du har mulighed for det, må du gerne medbringe et stykke strik, der ikke gør gavn i sin nuværende form, saks, opsprætter, en tyk nål uden spids, en bøjle og en opvaskebalje.

Inkluderet i prisen får du en frokostsandwich, en vand samt kaffe og kage.

Arrangør

Lokation

Øbro Jagtvej Bibliotek Øbro Jagtvej Bibliotek, Jagtvej 227, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .