spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Nymåne HealingsCirkel

Afholdt event

Nymåne HealingsCirkel

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

15 apr 2018 kl. 15:00 - 17:30

Beskrivelse

I mange tusind år forud for vores tid, har kvinder mødtes i cirkler og fællesskaber af den ene eller anden art for at hylde naturen, månen, solen, spirituelle kræfter og hinanden. Den skaberkraft og healende styrke, der fødes i sådan et fællesskab, er det, vi ønsker at finde tilbage til.

Derfor vil vi gerne invitere til en skabende og healende aften med nymånen i fokus. Vi skal kigge ind i os selv og finde ind til denne urgamle healende og magiske side, vi alle besidder. Her hvor forløsning, transformation og skabelse finder sted, hvor vores længsler og drømme får en stemme og mulighed for at spire og gro påny.

Nymåne er en kraftfuld tid til at ære og nære dig selv og dit indre, og give dig selv en healende stund. En tid til anerkendelse og taknemmelighed for det som er, og for den du er. Til at genfinde balance, helhed, indre ro, og styrke. Tid til at lade op, og lade dig fylde af taknemmelighed og kærlighed, genforbinde dig med Moder Jord, og alt det der er livgivende. Så du kan tage ind og give til dig selv, før du giver til andre, samt anerkende og elske dig selv, så du kan gøre det for andre. For dig selv, dine relationer, og alt omkring dig, og for The Sacred Hoop of life.

Eftermiddagen byder på:

  • Blid Yin yoga som vækker kroppen, og inviterer os til at mærke efter i os selv, hvad vi har brug for healing omkring, samt hvad vi ønsker at ændre/handle på. Yin yoga er en rolig og blid yogaform, som giver os tid til at mærke efter og lade kroppen tale.
  • Indiansk Trommemeditation, som er en blød og givende meditativ rejse ind i dig selv, hvor du lader op, giver slip, trækker vejret, og tager ny energi ind. Hvor du mærker og erfarer hvordan du kan forbinde dig med Elementernes skønhed og kraft, din unikke kraft, dit hjerte og din egen dybeste essens.
  • Tid til at finde ro og mærke efter, samt dyb refleksion hvor du får mulighed for at lytte til indre stemme og vejledning.

Faciliteres af Pernille Simmelsgaard (Leaders by Heart) og Stinne Bøtker Høj (Imagine Yoga).

Praktisk: Kom i behageligt tøj, og medbring evt. yogamåtte/underlag, samt en pude at sidde på. Yogamåtter og puder forefindes på stedet.

Arrangør

Led dig selv og andre med hjertet og lev mindfuldt med balance, helhed og mening. Det starter indefra, med at mærke os selv, finde roen og vores egen essens, og lytte til vores indre stemme og hjertets visdom. Se mere på www.leadersbyheart.dk

Lokation

Huset Namasté Huset Namasté, Farum Hovedgade 54, 1, 3520 Farum

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .