Nyredolk (support: Stikkersvin + St. Digue)

Nyredolk (support: Stikkersvin + St. Digue)

Billetter fra DKK 170,00

Sted

Dato

27 jan 2023 kl. 20:00 - 23:59

Beskrivelse

Den 27. januar er der forkullet punk i Pumpehuset, når københavnske Nyredolk står i front for en aften, der også byder sjæleknusende darkwave fra St. Digue og black metal fra Stikkersvin. Stikkersvin spiller før Nyrefolk, mens St. Digue spiller efter.

Siden 2018 har københavnske Nyredolk stukket en kniv i black metallen og nonchalant blandet det med punkrock og smadder. Resultatet er en slags udslettelsens musik. Nyredolk, hvis identitet er ukendt, er signet på Caligari Records og debutens fire numre er et sonisk kvælertag af psykedelisk galskab, dræberriffs, tæskende trommer og en vokal, der suger alt liv.

St. Digue
St. Digue (aka Kasper Deichmann) leverer sjæleknusende og intens darkwave fyldt med æteriske synthesizers, trommemaskiner og harske, industrielle lydflader indhyllet i melankoli.

Stikkersvin
Dansk, kulsort black metal

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .