Nyt Blod + Timur // RUST

Nyt Blod + Timur // RUST

Sted

Dato

05 aug 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

// NYT BLOD 

Nyt Blod spiller dansk alternativ hiphop med elementer fra jazzens, poppens og rockens verden. De udgav deres debut-EP 'Fønix' i 2019 og beviste, at hiphop-genren er mangefacetteret.

Trioen består af en rapper, en trommeslager og en saxofonist. De skriver tekster om ungdommens op- og nedtur med vægt på de store følelser.

På deres debutplade, der udkommer senere i år, er der stadig jazz vibes på nogle af numrene - men også alt fra sange med hårdtslående trommer og hurtigt rap til lo-fi beats. Alt i alt et blandet album med en positiv stemning og en festlig energi.

// TIMUR

Timur har fra barnsben haft kunsten og musikken tæt på kroppen, hvilket tydeligt fornemmes på den velproducerede lyd og hans knivskarpe rap. Han debuterede i 2013 med EP'en 'Introspekt', men efter en hård kamp med angst tog musikken en mere melankolsk og alvorlig drejning på EP’erne 'Fuldmåne'fra (2015 og 'Spøgelseshistorier & Følelsesporno' fra 2016.

Siden har Timur blandt andet spiller på Tinderbox, og i 2020 udgav han endelig debutalbummet 'Ro På', der med prominente playlisteplaceringer, livesession og smukke musikvideoer blev taget varmt imod af publikum såvel som anmeldere. Senest har han udgivet sit andet fuldlængde album 'Førhen', der fik fem stjerner i GAFFA med ordene:

"Hvis ikke Timur som Odbjerg får et længe ventet gennembrud, må 'Førhen' stå som et aldeles overlegent bevis på hans værd som en af de absolut bedste beatmagere i dette lille land.”

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 95 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .