spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

NYT Sangkursus – midt i København (6 søndage)

Event aflyst

NYT Sangkursus – midt i København (6 søndage)

Fra DKK 2.000,00

Sted

Dato

19 apr 2020 kl. 10:00 - 24 maj 2020 kl. 16:30

Beskrivelse

Er du sanger, skuespiller eller danser og trænger du til et brush-up-kursus ?

Hvis : “JA!!” ... så har vi sammensat et forløb til dig i 2020.


Over 6 forårssøndage vil 6 kompetente undervisere guide dig igennem et kursus der vil inspirere og styrke dig fagligt.

Emnerne vil være : Sang-teknik, Fortolknings-teknik, Fraserings-teknik, Mikrofon-teknik og Mental-træning for udøvende artister !


Underviserne er alle uddannede i komplet sangteknik men arbejder bredt indenfor det sangtekniske område. Med sig har de en årelang undervisningserfaring fra : Complete Vocal Institute, landets Konservatorier, Musikskoler og Sceneskoler.

Flere af dem har ansættelser som stemmecoaches på TV-programmer & Teatre på CV'et. Kursets alsidige undervisere har alle afholdt workshops og deltaget på stemmekonferencer både nationalt og internationalt. Desuden har de som professionelt udøvende sangere givet koncerter i ind og udland.

Underviserne er :

OLE RASMUS MØLLER (skuespiller), TINE OTT  (psykoterapeut), NIELS HP (sangskriver/percussionist), JAKOB ROSENDAL (lydtekniker/guitarist), LISE LIV SKOVGAARD (psykolog) og pianisten CHRISTIAN BERG som akkompagnerer.


KURSUSPLAN : 

19/4 : Introduktion til Komplet Sangteknik (CVT): Introducerer begreber som støtte, twang & metal. Ole Rasmus vil arbejde med dynamikken i sangen. I et enkelt sprog vil han gøre termerne konkrete så teknikken bliver ligefrem anvendelig.

26/4 : De høje toner: Hvordan når vi de svære høje toner? Hvordan kan det gøres sundt og med overskud? Tines oplæg giver via enkle værktøjer en opskrift til, hvordan vi får udvidet vores register i højden.

3/5 :   Impro & Rytmisk Frasering: Niels  gennemgår redskaber til at arbejde med rytmisk frasering og improvisation.  Med afsæt i de forskellige underdelingslag arbejder vi mod større sikkerhed, og rytmisk frihed. Med enkle redskaber udfordrer vi melodien i sangene og  kickstarter improvisationer. 

10/5 : Mikrofonteknik: Udover at styrke din mikrofonteknik, vil Jakob give dig enkle lydjusteringsværktøjer og indsigt i, hvordan det menneskelige øre opfatter og fortolker lyd. En dag med din stemme i fokus.

17/5 : Mentaltræning: Mentaltræning byder på psykologisk viden om strategier og konkrete redskaber til håndtering af nervøsitet og andre tematikker som kan stå i vejen for det vi ønsker os. Dagens undervisning varetages af psykolog og sangcoach Lise Liv som denne dag assisteres af sangcoach og åndedrætsterapeut Karina Nus.

24/5 : Sangfortolkning: Ole Rasmus anviser, med udgangspunkt i sangteksten,  en 8 trins metode som leder hen mod en fokuseret kommunikation og optræden.


Alle lektioner er tilrettelagt efter en gennemprøvet skabelon. Metoderne er umiddelbart anvendelige. 

Efter et teoretisk morgenoplæg fra underviseren, vil resten af dagen forløbe som en aktiv “masterclass" hvor alle deltagere involveres. 


Kursuspris for hele perioden : 5.800,- 

(Er du medlem af et fagforbund (DSF, DAF, DMF) har du mulighed for at ansøge om støtte til efteruddannelse) 


Kurset arrangeres i samarbejde med TeaterSpektrum. Det foregår i teatrets lokaler (kl 10 – 16.30) på Nørre Voldgade 22 (5 min fra Rådhus Pladsen)

Arrangør

Kurser i Sang er:

OLE RASMUS MØLLER (skuespiller)

TINE OTT  (psykoterapeut)

NIELS HP (sangskriver/percussionist) 

JAKOB ROSENDAL (lydtekniker)

LISE LIV SKOVGAARD (psykolog)

LENE NØRRELYKKE (Korleder)

Alle er derudover uddannet Sang og stemmepædagoger.

Lokation

TeaterSpektrum Nørre Voldgade 22, 1358 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .