Nytårs Yoga..Alt det Gode som er på vej til Dig

01 jan 2020 kl. 12:30 - 14:45

Wing Chun Herlev, Marielundvej 37 D, 2 sal, 2730 Herlev

NytårsYoga 1 januar 

undervisning kl 12.45 til 14.15

ankomst i stilhed fra kl 12.30, og mulighed for ekstra stilhed, hyggeligt nærvær/samtale/spørgsmål/ekstra-instruktioner til kl 14.45

Har du løbet stærkt i december? For stærkt? Behøver du at begynde dit nye år med en særlig gave til dig selv? Et rum hvor du kan erindre at det er inde i dig selv du har dit anker? Hvor her ikke er noget som helst at leve op til..blot et særligt hellested til dig? Velkommen til NytårsYoga 2020.

Et roligt forvandlingsrum hvor du kan være tilstede for dig og med dig..med fokus på at løsne grebet om måneden (eller året) som er fuldført og åbne dit væsen for det nu som 1 januar også er. De åndedrag 1 januar indeholder, som du kan få ejerskab over, mærke, og tillade kalder dig hjem til dit inderste væsen.

Yogaøvelserne har denne dag fokus på at invitere godhed frem på alle niveauer i dit væsen..fysisk betyder det yogastillinger som anerkender kroppens behov for balance, bevægelse og smiddiggørelse (og vi kan godt samtidig lægge fokus på fordøjelse og lever-renselse)..mentalt er her fokus på at frisætte gamle ophobne mentale spændinger, samt hjælp til at føle at du virkelig bebor din krop med din bevisthed lige her lige nu..åndeligt får du anledning til  være ny i blikket..du får en afgrænset tid hvor du kan tillade dig selv at mærke dig forvandlet, åben, modtagelig for alt det gode som er på vej til dig.

Giv dig selv gaven af at stikke af et par timer denne 1ste januar..ligegyldigt hvor godt du har det når du ankommer, har du det med al sandsynlighed endnu bedre når du har været her : )

nb undervisningen tilrettelægges så både nye og erfarne deltagere hos PippiYoga kan føle sig imødekommet