spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Nytårsbobler fra hele verden

Afholdt event

Nytårsbobler fra hele verden

Fra DKK 295,00

Sted

Dato

04 dec 2017 kl. 19:30 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

I anledning af at året er ved at gå på hæld, og det derfor er højsæson for mousserende vine, afholder vi en smagning af mousserende vine mandag d. 4. december.

Aftenens program består af ni forskellige vine fra fem forskellige lande på 10 forskellige druer (Glera, Marzemino, Cabernet Franc, Lambrusco, Furmint, Pinot Noir, Blaufränkish, Trebbiano, Chardonnay og Refosco) inddelt i hvid, rosé og rød. Alt fra klassisk champagne til ungarnske bobler fra Tokaj til østrigsk sekt på Blaufränkish med 10 år på bagen til stor Lambrusco, åhh jo, stor Lambrusco.

Der bliver derfor rig mulighed for at smage vine af meget forskellig oprindelse og stilarter, samt et ret stort spænd inden for forskellige prisklasser. Og (lidt mere teknisk) skal vi smage vine der er med og uden dosage (tilsat lidt sødme efter degorgering), og med og uden netop degorgering (bundfaldet/gærrester fjernes). Vi kommer tillige omkring både tankgærede vine og vine naturgæret på flasken (methodo ancestrale) og anden-gæret på flasken efter champagnemetoden – kort sagt får vi et omfattende indblik i forskellige fremstillingsteknikker og stilarter!

Som altid vil smagningen blive styret af Stefan Jensen, ejer af Terroiristen Vinbar & -butik og vinimporten WineWise. Som altid vil der i forlængelse af smagningen også være gode tilbud på de smagte vine til deltagerne.

Det koster 295 kr. at deltage, og vi vil servere brød og olie til at akkompagnere vinene.


Lokation

Terroiristen, Jægersborggade 52, 2200 København N

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .