eventet sluttede

Nytårsbobler og operaperler

Gratis - DKK 125,00

Sted

Dato

20 jan 2022 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Mød Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester i en festlig, følelsesrig nytårskoncert i selskab med stjernesopranen Yana Kleyn og den internationalt anerkendte dirigent Per-Otto Johansson.
Operalitteraturen er fuld af ørehængere, som alle kender og elsker. Men der findes lige så mange andre stjernestunder i operaens verden, der ikke nær så ofte får lov til at lyse op uden for deres operasammenhæng. Det er synd, for de kan sagtens kan stå alene. Vi har fyldt aftenens program med nogle af disse dejlige arier og orkesterstykker, og vi glæder os til måske at kunne overraske lidt af og til. Og naturligvis vil der ind imellem også lyde særdeles velkendte toner.
Kærligheden er et vigtigt tema i de fleste operaer, og som alle ved, kan den være vidunderligt sprudlende og livsbekræftende, men lige så ofte er den en kilde til dyb sorg og knuste hjerter. I operaerne får disse vidt forskellige følelser et musikalsk udtryk, der ofte er dybt bevægende. Hjertesproget er som bekendt vers og sang.
Sådan er det også med eftermiddagens program. Vi kommer igennem hele følelsesregistret i en meget bred vifte af forskellige udtryk, men vi lover at slutte festligt og fornøjeligt som det sig hør og bør ved en nytårskoncert.

Program
Programmet er sat sammen af nytårsboblende værker, bl.a. Rossini: ouverture til ”Den tyvagtige Skade”, Intermezzoet fra Puccinis ”Manon Lescaut” og ouverturen til ”Flagermusen” af Strauss. Og blandt operaperlerne med Yana Kleyn er Lehar: “Vilja lied” fra Den glade enke, Puccinis arie fra Tosca: ”Vissi d’arte” og ”Un bel di vediamo” fra Madame Butterfly.

Dirigent
Orkestret bliver ledet af Per-Otto Johansson, der normalt arbejder med førende skandinaviske orkestre, og som LTSO har nydt at arbejde med ved flere tidligere lejligheder. Han formår med sin smittende entusiasme og med sit store tekniske og musikalske overskud altid at løfte orkestret til sit bedste niveau, og vi glæder os altid over at spille under ham.

Solist
Aftenens solist er den russisk fødte sopran, Yana Klein. Hun var oprindelig pianist, men skiftede senere til sang. Efter sin debut som sanger i 2012 har hun sunget mange store partier, mest i Danmark og Sverige, men også i Lithauen, Tyskland og Italien. Det er første, men forhåbentlig ikke sidste gang, LTSO får lov til at samarbejde med denne vidunderlige sanger.

Arrangør

Lokation

BMW Experience Center by Jan Nygaard AS BMW Experience Center by Jan Nygaard AS, Firskovvej, 2800 Kongens Lyngby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .