spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Nytårskoncert 2024 Slyngelorkesteret / Promenadeorkesteret Lauseniana

Afholdt event

Nytårskoncert 2024 Slyngelorkesteret / Promenadeorkesteret Lauseniana

Fra DKK 275,00

Sted

Dato

13 jan 2024 kl. 15:00 - 18:00

Beskrivelse

Promenadeorkestret LAUSENIANA, også kaldet "Slyngelorkesteret", har siden sin begyndelse i 1963 stået for, at nytåret blev skudt godt i gang, og Soroptimisterne Bogense-Nordfyn og Lions Club Søndersø har genoptaget traditionen på Nordfyn med en festlig nytårskoncert, der afholdes NFE-hallen på Nordfyns Efterskole, Særslev, lørdag den 13. januar 2024 kl. 15.00.

Ved nytårskoncerten 2024 har Slynglerne fornøjelsen af at præsentere den danske Baryton Thomas Storm, som tilhører en generation af unge danske sangere, der navigerer stilistisk sikkert i både det klassiske og det moderne repertoire.

Thomas har været en hyppig gæst på alle de danske scener, siden han i 2009 debuterede på Det Kgl. Teater i rollerne som Moralès/CARMEN og Le Gerolier/LES DIALOGUES DES CARMELITES, og i 2010/11 sang han ligeledes på Det Kgl. Teaterrollerne som Schaunard/LA BOHEME, Bob/GAMMELJOMFRUEN OG TYVEN og i BARBEREN I SEVILLA.

Glæd dig til et festfyrværkeri af populær musik, når Slyngelorkesteret i selskab med Thomas Storm lader de musikalske propper springe.

Overskud fra koncerten doneres fuldt ud til velgørende formål.


Lokation

NFE-Hallen, Nordfyns Efterskole, Klaus Berntsensvej 21, Særslev, 5471 Søndersø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .