Nytårskoncert i KUMUS

20 jan 2019 kl. 15:00 - 17:00

KUMUS, Nystedvej 73C, 4891 Toreby

En nytårskoncert skal altid være en overraskelse for publikum. Og det vil årets nytårskoncert også være. Vi kan dog godt røbe, at vi vil ”lade propperne springe” i et festligt program.

Sikkert er det, at vores nytårssolist 2019 bliver sopranen Sofie Elkjær Jensen.

Sofie Elkjær Jensens meritter er trods hendes unge alder ganske imponerende. Hun er godt på vej til at få alle de største orkestre og operahuse på CV-et. Hun har allerede opnået imponerende placeringer ved internationale sangerkonkurrencer og fået anerkendelse for sit talent ved tildelingen af legater og priser. Her kan nævnes Leonie Sonnings Studielegat i 2012, Wagnerselskabets legat i 2012, Reumertpris nomineringen som årets sanger i 2014 og Ålborg operapris i 2015. I tiden optil julen 2018 spiller Sofie med i La Bohéme på Det Kgl. Teater. Sofie Elkjær Jensen var med ved Ensemble Storstrøms udendørs operakoncerter i 2014 og nytårskoncerter i 2016.

Vi ved derfor, hvordan et program med Sofie skal sættes sammen, så det bliver på et meget højt musikalsk niveau og præcist så nytårsmusikalsk, som det skal være:

Den helt rigtige blanding af kendt og kært - flot og festligt.

Koncerten varer ca. 2 timer med pause, hvor der serveres et glas bobler og sødt, som er inkluderet i billetprisen.

Sidste frist for bestilling af billet er mandag 14/1-19

Bemærkninger: Koncerten arrangeres af Fuglsang Musikforening, Fuglsang Kunstmuseums Venner og Ensemble Storstrøms Venneforening.

Billet

Salg lukket

Medlemmer af Fuglsang Musikforening, Fuglsang Kunstmuseums Venner eller Ensemble Storstrøms Venneforening

Salg lukket