spring til hovedindhold

NYTÅRSKONCERT New Jungle Orchestra feat Christina von Bülow

NYTÅRSKONCERT New Jungle Orchestra feat Christina von Bülow

Fra DKK 285,00

Sted

Dato

30 dec 2023 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

NYTÅRSKONCERT!  NEW JUNGLE ORCHESTRA feat CHRISTINA von BÜLOW

Christina von Bülow, saxofonist, komponist

Vi har længe drømt om at spille med Christina – nu bliver det til noget. Pierres og Christinas venskab går langt tilbage – Pierre underviste og spillede sammen med Christinas far, guitaristen Fritz von Bülow bl a med Svend Asmussen.

Christina von Bülow har igennem snart 30 års karriere været skattet af jazzlyttere ikke mindst for sit lyriske spil og en dyb forståelse og kærlighed til musikken, der igennem årene har ramt mangt et hjerte. Hun har været kapelmester for adskillige egne orkestre og sideman i mindst lige så mange.

Christina er en af de få musikere, der har haft den unikke chance at få lov at modtage privattimer af en af jazzens store mestre, Stan Getz, i hans hjem i Malibu i foråret 1990. Efter dette vendte hun hjem og afsluttede sit studium på Rytmisk Musikkonservatorium med en debutkoncert.

Christina har modtaget adskillelige priser for sit spil og sine kompositioner.

I 2022 modtog hun Lars Gullin prisen med denne motivation: "....Takket være hendes følelsesladede, inderlige, fantasifulde spil og strålende improvisationer og med en stor fortrolighed med formsproget, er hun med til at bringe musikken til live på en måde, der gør den tidløs. Hun fanger et "nu", jazzens essens og ånd, i sit spil."
 
Helt aktuelt er Christina nomineret på Danish Music Awards Jazz 2023 til Årets Jazzudgivelse og som Årets Jazzkomponist for det smukke album ”Det regner i min stad” – hvor hun har skrevet musik til 14 nye sange med tekst af finlands-svenske Åke Grandell 
 
New Jungle Orchestra er i top-form, og indspiller ny musik til live-optagelse i Montmarte 1.og 2. december. Vi glæder os vildt til at spille med Christina!

Gæste-solist: Christina von Bülow, saxofon

Pierre Dørge  dirigent og guitar

Gunnar Halle  trompet

Jakob Mygind  saxer

Anders Banke  klarinetter og saxer

Kenneth Agerholm  trombone

Irene Becker  piano

Thommy Andersson  bas

Ayi Solomon  perkussion

Martin Andersen  trommer

Dørene åbnes 19:30

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond

Lokation

Koncertkirken, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på