spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Nytårskoncert | Prinsens Musikkorps | Lise Baastrup & Russell Gray | Silkeborg

Afholdt event

Nytårskoncert | Prinsens Musikkorps | Lise Baastrup & Russell Gray | Silkeborg

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

11 jan 2024 kl. 19:30 - 22:00

Beskrivelse

Traditionen tro skyder Prinsens Musikkorps det nye år i gang med en række festlige og humørfyldte nytårskoncerter med skuespiller Lise Baastrup, som denne aften er tilbage på sin hjemmebane i Silkeborg.

Der er garanti for nogle sjove og underholdende timer, når Prinsens Musikkorps - Flyvevåbnets orkester - spiller nytårskoncerter rundt om i landet. 

Lise Baastrup er altid forrygende selskab, hvilket hun gennem tiden har demonstreret både i tv-serier som 'Rita' og 'Orkestret', i TV2´s lørdagshit 'Rundt på gulvet' - samt på scenen ved Cirkusrevyen gennem flere år, hvor hun også har vist sin fantastiske musikalitet og sangstemme.

I år er skotske Russell Gray dirigent ved nytårskoncerterne. Gray har gennem årene dirigeret de absolut bedste internationale brass bands, ligesom han har indspillet adskillige soloalbums på sit instrument, kornetten

Solist: Lise Baastrup

Dirigent: Russell Gray

Arrangør

GØDVAD HÅNDBOLD

Oplevelser og resultater skabes i fællesskab.

Vi skaber oplevelser og resultater for klubben, medlemmerne og de frivillige, både på og udenfor håndboldbanen.

Vi udvikler sunde, aktive og ansvarsfulde håndboldspillere og foreningsmennesker. Derfor understøtter Gødvad Håndbold vores medlemmer, vores frivillige og vores ledelse i at blive nysgerrige på hinanden og på omverden.

- Det skal være sjovt at gå til håndbold.

- Fællesskab med plads til alle.

- Udvikling før resultat.

- Respekt overfor hinanden og for sporten.

Lokation

Gødvadhallen, Arendalsvej 91-93, 8600 Silkeborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .